0 Shares 677 Views

Distintius PIT al Col·lectiu de Recerca Històrica

5 de desembre de 2018
677 Views

El passat dilluns al Museu de la Tècnica de Manresa, es va fer la presentació del Pla Director del Geoparc que s’ha elaborat durant el darrer any, on han participat més de 80 agents de la comarca. Es van entregar els diplomes i distintius dels equipaments turístics que enguany s’acrediten com a Punts d’Informació Turística (PIT) o obtenen el compromís per la sostenibilitat Biosphere i per tant s’adhereixen al Geoparc Mundial UNESCO de la Catalunya Central.

Valentí Junyent, alcalde de Manresa i vicepresident de Bages Turisme, va donar la benvinguda als assistents, i a continuació en Josep Canals, president del Geoparc Mundial UNESCO de la Catalunya Central i conseller delegat de Bages Turisme, va fer la introducció al Pla Director del Geoparc, continuant en Jordi Rodó, consultor redactor del Pla Director, que va fer la presentació del Pla Director del Geoparc.

Es van presentar els distintius PIT, Biosphere i Geoparc, que van ser lliurats per Valentí Junyent, Agustí Comas, Josep Canals i Jordi Rodó.

El Col·lectiu de Recerca Històrica, va ser una de les entitats que va rebre aquests distintius del PIT-GEOPARC 2018.

Redacció

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com