0 Shares 843 Views

Disterri, fa donació d’un DEA a la Federació d’ADF Bages – Moianès

30 de maig de 2019
843 Views

L’aparell servirà de suport al Grup Sanitari d’aquesta Federació

L’empresa familiar Disterri de distribució alimentària amb seu a la Garriga, ha fet donació d’un Desfibril·lador Extern Automàtic (DEA) a la Federació d’ADF Bages – Moianès que servirà de suport al grup sanitari d’aquesta Federació.

Aprofitant l’experiència, formació i fins i tot la dedicació professional sanitària de voluntaris de les ADF que formen part de la Federació, fa cosa d’un any, es va crear aquest grup, equipat amb una motxilla sanitària equipada amb els mínims materials per tal de fer una primera assistència a la zona de l’incendi, mirar primeres constants, valorar l’estat de la víctima i fer els primers auxilis.

El grup sanitari també organitza al llarg de l’any, sobretot fora de temporada, xerrades i jornades de formació als voluntaris de les ADF del Bages i del Moianès.

Ara, amb la donació d’aquest DEA, el grup estarà més reforçat si es donés el cas de trobar-se amb alguna aturada càrdio-respiratòria de qualsevol persona que en aquells moments ens trobi actuant en l’àrea de l’incendi.

Agustí Massana

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com