0 Shares 426 Views

Diada Nacional de Catalunya a Sant Fruitós de Bages

14 setembre, 2019
426 Views

L’acte institucional de la Diada 2019 a Sant Fruitós es va celebrar al Cobert de la Màquina de Batre. Després d’un esmorzar popular i de la hissada la Senyera, es va fer lectura del Manifest, realitzada conjuntament per un representat de cada partit de l’ajuntament.

L’alcalde Joan Carles Batanes pronuncià el parlament institucional, recordant les altres Diades i demanant dues coses, una als veïns: “Que no oblidin l’1 d’octubre de 2017 i segueixin donant suport per aconseguir la Independència” i l’altra pels polítics: “Que mirin de treballar conjuntament per obtenir la República Catalana”.

Els cants patriòtics anaren a càrrec de l’Agrupació Coral, dirigida per Anna Mª Riera; La colla dels Geganters i Grallers de Sant Fruitós realitzaren els balls dels gegants. Abans de l’inici de l’Acte, els gegants estaven plantats al Cobert, quan una ratxa de vent va tombar a la geganta Ricardis, que va caure sobre el gegantó “Àngel Berengueras”, que fou el qui va sortir més mal parat, amb un trau al cap i els dits d’una mà trencats.

Jaume Grandia

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Voleibol Sant Fruitós de Bages
61 views
61 views

Voleibol Sant Fruitós de Bages

Redacció - 25 gener, 2021
El Rober
64 views
64 views

El Rober

Redacció - 25 gener, 2021
Frase de la setmana. Amantine Lucile
247 views
247 views

Frase de la setmana. Amantine Lucile

Redacció - 25 gener, 2021
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com