0 Shares 319 Views

Dia Mundial de conscienciació sobre l’autisme.

9 de març de 2021
319 Views
Text i foto: Redacció

Aquest any 2021 es vol seguir celebrant el Dia Mundial de Conscienciació sobre l’Autisme, 2 d’Abril, com s’està fent els últims anys, exceptuant l’any passat on la situació provocada per la pandèmia de la Covid-19 ho va impedir.

Enguany es tornarà a celebrar aquesta data amb més impuls i força, ja que les persones amb autisme i les seves famílies ho necessiten més que mai. La campanya #ConnectatAlBlau començarà el dia 2 d’Abril amb l’encesa de llums als punts més emblemàtics de Catalunya, i vindrà acompanyada de diferents activitats solidàries d’espais del món de l’esport i de la cultura que en els darrers anys també s’han sumat a la campanya per defensar els drets de les persones amb autisme.

Amb aquest objectiu, s’afegirà a la campanya #ConnectatAlBlau, l’acció de sensibilització ‘APRENEM Cada Dia’ que permetrà trencar molts mites i estereotips que encara hi ha al voltant de les persones amb autisme. Una campanya que comptarà amb la participació de persones populars del món de la cultura, la moda i de l’esport i que ajudarà a donar a conèixer a la societat com és la realitat de les persones amb autisme.

Esperem que el ressò de la campanya sigui important, ja que forma part de la campanya Mundial LIGHT IT UP BLUE la nit del dia 2 d’Abril de 21:00 h a 24:00 h i així seguir lluitant per crear un món on ser diferent no signifiqui ser exclòs.

Moltes gràcies per fer possible la campanya #CONNECTATALBLAU!

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Editorial 1620
25 views
25 views

Editorial 1620

Brogit Difonem Cultura - 2 de desembre de 2022
La Biblioteca: Els clubs de desembre
30 views
30 views

La Biblioteca: Els clubs de desembre

Biblioteca de Sant Fruitós de Bages - 1 de desembre de 2022
Les cròniques d’en Gregori Partagàs
39 views
39 views

Les cròniques d’en Gregori Partagàs

Galdric Sala - 1 de desembre de 2022
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com