0 Shares 554 Views

Dia internacional de la salut mental a les biblioteques.

12 d'octubre de 2018
554 Views

M. 1432

El dia 10 d’octubre se celebra el Dia Mundial de la Salut Mental, promogut per la Federació Mundial de la Salut Mental, amb l’objectiu de sensibilitzar la població sobre les malalties i transtorns mentals. Un dels grans problemes que es planteja en l’àmbit de la salut mental és l’estigmatització que pateixen les persones afectades per part de la societat com a conseqüència del gran desconeixement d’aquest tipus de malalties. Per tal de donar més visibilitat a aquesta problemàtica, nombroses institucions i organismes han organitzat diverses activitats per conmemorar aquesta data, i entre elles, les biblioteques.
Des de fa uns anys, les Biblioteques de la zona del Bages-Berguedà-Moianès participen en aquesta celebració organitzant clubs de lectura, hores del conte, xerrades, exposicions,..Per aquest motiu, la Biblioteca de Sant Fruitós de Bages ha preparat per als mesos d’octubre i novembre diverses d’activitats per apropar-nos a les malalties mentals amb la finalitat de conèixer-les millor i trencar els prejudicis que les envolten.
• APARADOR I MOSTRA DOCUMENTAL: del 15 d’octubre al 17 de novembre trobareu a la sala d’adults un aparador i una exposició bibliogràfica relacionada amb la salut mental.
• TALLERS PER A ADULTS:
-Iniciació al Ioga: ioga actiu i activació de txacres, a càrrec de Susi Torrecillas. Activitat gratuïta, amb inscripció prèvia.
Data: dimecres, 17 d’octubre a les 11h.
– Tècniques de relaxació, a càrrec de Dolors Canals. Activitat gratuïta, amb inscripció prèvia.
Data: dissabte, 17 de noviembre, a les 11h.
Us recordem que la Biblioteca de Sant Fruitós de Bages va crear fa uns anys el centre d’interès COS I MENT on trobareu un ampli ventall de documents relacionats amb diverses tècniques de relaxació, meditació, ioga, pilates, mindfullness, nutrició o plantes medicinals.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Augmenten a 10 els morts confirmats en l’incendi d’un edifici a València
105 views
105 views

Augmenten a 10 els morts confirmats en l’incendi d’un edifici a València

Agència Catalana de Notícies - 23 de febrer de 2024
Nota del Consell parroquial: Diumenge 25 de febrer II de Quaresma  —B—
412 views
412 views

Nota del Consell parroquial: Diumenge 25 de febrer II de Quaresma —B—

Consell de la Paròquia de Sant Fruitós de Bages - 23 de febrer de 2024
Horaris del cap de setmana ASFE
335 views
335 views

Horaris del cap de setmana ASFE

Redacció - 23 de febrer de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com