0 Shares 408 Views

Dia internacional de la salut mental a les biblioteques.

12 d'octubre de 2018
408 Views

M. 1432

El dia 10 d’octubre se celebra el Dia Mundial de la Salut Mental, promogut per la Federació Mundial de la Salut Mental, amb l’objectiu de sensibilitzar la població sobre les malalties i transtorns mentals. Un dels grans problemes que es planteja en l’àmbit de la salut mental és l’estigmatització que pateixen les persones afectades per part de la societat com a conseqüència del gran desconeixement d’aquest tipus de malalties. Per tal de donar més visibilitat a aquesta problemàtica, nombroses institucions i organismes han organitzat diverses activitats per conmemorar aquesta data, i entre elles, les biblioteques.
Des de fa uns anys, les Biblioteques de la zona del Bages-Berguedà-Moianès participen en aquesta celebració organitzant clubs de lectura, hores del conte, xerrades, exposicions,..Per aquest motiu, la Biblioteca de Sant Fruitós de Bages ha preparat per als mesos d’octubre i novembre diverses d’activitats per apropar-nos a les malalties mentals amb la finalitat de conèixer-les millor i trencar els prejudicis que les envolten.
• APARADOR I MOSTRA DOCUMENTAL: del 15 d’octubre al 17 de novembre trobareu a la sala d’adults un aparador i una exposició bibliogràfica relacionada amb la salut mental.
• TALLERS PER A ADULTS:
-Iniciació al Ioga: ioga actiu i activació de txacres, a càrrec de Susi Torrecillas. Activitat gratuïta, amb inscripció prèvia.
Data: dimecres, 17 d’octubre a les 11h.
– Tècniques de relaxació, a càrrec de Dolors Canals. Activitat gratuïta, amb inscripció prèvia.
Data: dissabte, 17 de noviembre, a les 11h.
Us recordem que la Biblioteca de Sant Fruitós de Bages va crear fa uns anys el centre d’interès COS I MENT on trobareu un ampli ventall de documents relacionats amb diverses tècniques de relaxació, meditació, ioga, pilates, mindfullness, nutrició o plantes medicinals.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Foto record
64 views
64 views

Foto record

Jaume Grandia - 28 de setembre de 2022
Recordem la gent del poble
41 views
41 views

Recordem la gent del poble

Ignasi Sala Guitart - 28 de setembre de 2022
Mig, mitjà, medi?
53 views
53 views

Mig, mitjà, medi?

CNL Montserrat - 27 de setembre de 2022
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com