0 Shares 245 Views

Definició desastrosa de les àrees d’interès comercial

23 de gener de 2021
245 Views

Per: Grup Municipal Gent fent Poble.-

UN TOTAL DE 4 CARRERS AMB 19 COMERÇOS HAN QUEDAT EXCLOSOS DE L’AREA D’INTERÈS COMERCIAL I A L’ASSOCIACIÓ DE COMERCIANTS NI SE LI HA PREGUNTAT

ERC, PSC i JUNTSxSF s’obliden de l’Associació de Comerciants i de Gent fent Poble a l’hora de definir les àrees d’interès comercial del nostre poble.

El govern Tripartit (ERC, PSC i JUNTS) van aprovar com a sobrevingut al Ple de dijous 14 de gener les Àrees d’Interès Comercial de Sant Fruitós de Bages. El regidor David Uró (ERC) va parlar de consens tot reconeixent que s’havia deixat de banda a GfP amb el 41% dels vots i a l’Associació de Comerciants del municipi amb qui no s’ha parlat del tema ni una sola vegada.

El mapa resultant és un desastre. El tram del carrer Balmes i del carrer Joan XXII amb un total d’11 comerços queda fora de l’àrea d’interès comercial. El carrers Nou, Rius i Taulet i Bertran i Serra amb 8 comerços més també queda fora. Torroella de Baix amb gran necessitat de recolzar i potenciar el seu comerç també ha quedat fora.

Des de Gent fent Poble es va demanar ajornar l’aprovació i seure amb els comerciants per definir coherentment les àrees, fet que va ser rebutjat pel Tripartit, argumentant que els 3 partits junts ja són suficients per formar consens.

Així no es defensa al nostre petit comerç ni al teixit econòmic ni social del poble, ni als veïns de Torroella. Així es fan passos enrere que ens perjudiquen a tots. Gent fent Poble seguirà treballant per evitar-ho.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Menú per a dos.
16 views
16 views

Menú per a dos.

Redacció - 23 de setembre de 2021
Mau, Atún, Buha, Noibenfet – Frase de la setmana
1610 views
1610 views

Mau, Atún, Buha, Noibenfet – Frase de la setmana

Redacció - 23 de setembre de 2021
F.C. Fruitosenc. Secció 4 Tocs.
36 views
36 views

F.C. Fruitosenc. Secció 4 Tocs.

Redacció - 22 de setembre de 2021
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com