0 Shares 575 Views

Debat eleccions municipals 26-M

24 de maig de 2019
575 Views

Aquest dijous, Radio Sant Fruitós va reunir al Teatre Casal Cultural, als quatre candidats a l’alcaldia del poble, per tal de que expliquessin als assistents les seves propostes de futur, i que pensen fer per millorar el dia a dia dels santfruitosencs.
El debat va estar dividit en diversos blocs, amb un termini establert per cada un d’ells, cada partit va defensar les seves opcions, algun dels punts amb més intensitat que altres.
Es va començar amb un bloc d’urbanisme, en el que el tema estrella va ser el Poum, ja que es el que més friccions ha tingut al llarg dels darrers temps; tot seguit es va parlar també del tanatori i del crematori. Un segon bloc va estar dedicat als barris, una repassada a les mancances i a les accions de futur per Pineda de Bages, la Rosaleda, les Brucardes i Torroella de Baix. Tot seguit va ser el torn d’ensenyament i sanitat, hi va haver referencies al nou edifici de l’escola Pla del Puig i al nou CAP, sense oblidar-se dels inconvenients que comporten les defecacions de les mascotes al carrer.
Els següents blocs, van incidir en la economia i el treball, referencies a grans empreses i també als petits autònoms, joventut i gent gran va ser uns dels altres temes que es van tractar, quines mancances tenen ambdós col·lectius, i quines propostes per millorar el seu entorn i el seu dia a dia. També hi va haver uns minuts dedicats al procés, en el que tothom va mantenir les seves postures habituals. Una breu pinzellada a la comunicació entre l’ajuntament i els veïns, va donar pas a un apartat en el que els veïns podien fer preguntes als candidats. Una de les qüestions que va sortir va ser el Poum, es va parlar de les preguntes que la plataforma havia fet als polítics locals, de si les havien rebut o no, de si les havien contestat o no, però el temps es el temps, i tampoc n´hi havia gaire per esplaiar-se molt. Es va demanar com es pensen pagar totes les propostes que s’han fet a la campanya, i tots els representants van coincidir en que si fan les propostes electorals, es perquè la tresoreria del municipi ho permet.
Finalment el presentador, en Marc de Radio Sant Fruitós, i després de donar un “minut d’or” a cada un dels quatre participants per tal de que ens convencessin en la decisió del nostre vot, va donar per finalitzat el debat, amb un agraïment als candidats i al públic assistent, així com als oients de la emissora. Redacció

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Tornen les Enramades del Carrer Nou
27 views
27 views

Tornen les Enramades del Carrer Nou

Redacció - 14 de juliol de 2024
Editorial 1967
24 views
24 views

Editorial 1967

Brogit Difonem Cultura - 14 de juliol de 2024
El futbol femení
37 views
37 views

El futbol femení

Miquel Puig Soler - 13 de juliol de 2024
Les cròniques d’en Gregori Partagàs: Festa major
38 views
38 views

Les cròniques d’en Gregori Partagàs: Festa major

Galdric Sala - 13 de juliol de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com