0 Shares 411 Views

David Uró i Govern de SFB, No banalitzin el nazisme! Si us plau!

4 de novembre de 2020
411 Views

Per: Héctor Meléndez, Montse Fargas, Mònica Cruz, Xavier Domènech, Ernest Serra

 

El passat Dijous 15 d’Octubre el regidor David Uró durant el ple ordinari va dir-li a l’ex-alcalde Joan Carles Batanés “el cinisme polític es basa en una tesi nazi feixista de culte a la voluntat i menyspreu a la raó”. 

Senyor Uró, és senzillament vomitiu que intenti associar la vergonya més gran de la nostra història al nostre ex-alcalde, però sobre tot és vergonyós que banalitzi el nazisme d’aquesta manera. El nostre poble no es mereix aquest tipus de representants, de la mateixa manera que tampoc ens mereixem que ni l’Alcaldessa Àdria Mazcuñán ni cap dels regidors de govern no reaccionessin davant aquesta ofensa. Mai un silenci havia dit tantes coses.

Tots som humans i en moments de discussió hem arribat a dir coses que no pensem, però veient com el regidor Uró va anar al ple amb el llibre sota el braç i amb la cita ben preparada et fa adonar que l’insult i la banalització van ser totalment  premeditats.

Aquest  tripartit va presentar una moció de censura amb l’únic argument que les formes de GFP no eren les adients i dient que “GFP animava a la crispació i a l’insult” i nosaltres ens preguntem, banalitzar el nazisme són les formes correctes?  Ser còmplice amb el vostre silenci és aquest Sant Fruitós de diàleg i consens que prometeu?

 És evident que la moció de censura era fruit d’un odi visceral cap a l’ex-alcalde, cap a una sola persona, però és bastant trist que aquest odi no hagi desaparegut un cop han aconseguit el seu objectiu.

Ara sou a temps d’adonar-vos del que heu fet, demanar perdó públicament a l’ex-alcalde i a totes les víctimes de l’holocaust o podeu seguir amb la vostra rancúnia ignorant que un dia mirareu enrere i us adonareu que el poder que buscàveu i l’odi cap al Joan Carles no valia la pèrdua de tants valors, si algun dia els vàreu tenir.

 

 

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Celebració de la Diada 2021 a Sant Benet.
26 views
26 views

Celebració de la Diada 2021 a Sant Benet.

Redacció - 25 de setembre de 2021
Josep i els seus germans,
27 views
27 views

Josep i els seus germans,

Redacció - 24 de setembre de 2021
El racó del subscriptor. Res a comunicar.
419 views
419 views

El racó del subscriptor. Res a comunicar.

Redacció - 24 de setembre de 2021
Foto record – Diada Nacional 2006.
32 views
32 views

Foto record – Diada Nacional 2006.

Redacció - 24 de setembre de 2021
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com