28 de juliol de 2021
378 Views

Per: Jaume Grandia / Motociclisme- Resistència  –

Igual que a Le Mans, l’equip Webike SRC Kawasaki France Trickstar amb el pilot santfruitosenc David Checa i els francesos Jérémy Guarnoni i Erwan Nigon, es van
classificar en segona posició en la cursa de resistència “les 12 hores d’Estoril”, puntuable pel campionat mundial de resistència (EWC) 2021, en entrar a una volta dels vencedors l’equip japonès Honda, amb Josh Hook, Yuki Takahashi i Mike di Meglio, després d’una
carrera espectacular i amb un final de suspens.

La prova portuguesa fou dominada en els seus inicis pels equips oficials de Suzuki, BMW, Yamaha, Kawasaki i Honda, però a mitja cursa, diferents problemes del seus rivals, havien deixant a l’equip de David Checa, -Kawasaki France- en primera posició, que van mantenir fins a 2 hores del final, quan la màquina es va quedar sense benzina, i van haver d’arribar al box, empenyent-la, la qual cosa els feia caure fins a la quarta posició, i deixava el camí lliure a l’equip Honda. Aleshores començava una lluita pels altres llocs del podi entre VRD Igol Experiences, BMW Motorrad World Endurance i Kawasaki, que semblava més una cursa de velocitat i no de resistència. Els darrers minuts el company de David Checa, Jérémy Guarnoni, va aconseguir situar-se en segona posició, superant a la meta, per menys d’un segon al l’equip BMW amb Xavier Forés, Markus Reiterberger i Kenny Foray. Després d’una petita sortida de pista, l’Igor Experiencies s’havia de conformar amb la quarta posició.

El seu segon lloc al podi permet que Webike SRC Kawasaki France Trickstar pugi a la part superior de la classificació FIM EWC del 2021, amb 87 punts, seguit d’Honda amb 82 i BMW 80.

La propera cursa FIM EWC serà el Bol d’Or del 18 i 19 de setembre al circuit de Paul Ricard.