0 Shares 140 Views

D’aquí a SIS MESOS la velocitat màxima als carrers d’un sol carril per sentit dins de les ciutats serà de 30 km/h

19 de novembre de 2020
140 Views

Per: Agències / Jaume Grandia.-

El govern espanyol ha aprovat un paquet de reformes per modificar el límit de velocitat de circulació dins de la ciutat. L’executiu ha donat llum verda a un decret per rebaixar a 30 km/h el límit de velocitat en tots els carrers d’un únic carril per sentit de circulació dins de les ciutats, mentre que la limitació serà de 20 km/ a les vies que no hi hagi diferència d’alçada entre calçada i vorera. A les vies urbanes de dos o més carrils per sentit el límit serà de 50 km/h. Aquests canvis s’aplicaran sis mesos després de ser publicats al BOE. D’altra banda, el govern espanyol també ha modificat el sistema de punts del carnet de conduir, i l’ús del mòbil durant la conducció serà penada amb sis punts menys, el doble dels actuals.

La no utilització de cinturó, casc o elements de retenció infantil passaran de 3 a 4 punts menys, i s’afegeixi a la sanció el fet de fer-ne un ús incorrecte.

El govern espanyol també ha decidit suprimir la possibilitat de sobrepassar en 20 km/h la velocitat permesa al moment d’avançar en totes les carreteres convencionals.

 

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com