0 Shares 63 Views

Dàmaris Gelabert farà el Cap d’Any infantil de Sant Fruitós de Bages, aquest dissabte es posen a la venda les entrades.

26 de novembre de 2021
63 Views
Per: AjSFB

 

Aquest dissabte 27 de novembre es posen a la venda les entrades per la gran festa del Cap d’Any infantil a Sant Fruitós de Bages amb Dàmaris Gelabert i el seu espectacle “MOU EL COS”

A partir de les 10 del matí es podran comprar les entrades per la tradicional festa de l’home dels nassos a Sant Fruitós de Bages, que es viurà el divendres 31 de desembre a les 11 del matí, al Pavelló municipal d’esports.

Els nens i nenes nascuts els anys 2019, 2020 i 2021 tindran entrada gratuïta, els nascuts  partir del  2018 i anteriors podran comprar les entrades anticipades al preu de 3 euros al lloc habitual: https://entradas.codetickets.com/entradas/ajuntamentsantfruitos?lang=es_ES

Dàmaris Gelabert i la seva banda portaran a Sant Fruitós de Bages el seu espectacle “Mou el cos”, una proposta familiar a ritme de funk, disco, salsa, country, polca, celta, jazz. Amb un repertori basat en les seves cançons més populars i d’altres de noves en un format de luxe.

L’espectacle comptarà amb totes les mesures sanitàries i de prevenció vigents en aquell moment, i està previst fer-se amb el públic assegut.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com