0 Shares 727 Views

Cursa dels Llebrers

9 de febrer de 2020
727 Views

La Cursa dels Llebrers és una canicròs i caminada benèfica a favor de l’Associació Protectora de Llebrers Galgos112 que es durà a terme el proper diumenge, 16 de Febrer del 2020, i que enguany arriba a la 7a edició. Es tracta d’un recorregut de muntanya de 7,17 quilòmetres i 328 metres de desnivell en positiu amb sortida i arribada al Parc del Bosquet de Sant Fruitós de Bages, en la qual hi participen un màxim de 150 persones. La cursa dels llebrers consta de dues modalitats: corrent a la canicròs, la qual està cronometrada, o caminant en la caminada i acompanyats de tota classe de races de gossos. A la caminada també es pot participar sense gos.
L’inici de la canicròs i la caminada serà a les 9 del matí. Tot seguit, hi haurà esmorzar de botifarra amb pa de pagès o entrepà vegà amb beguda per a tots els corredors i caminants. També hi haurà obsequis, premis per als guanyadors de la canicròs i sortejos per a tots els participants.
Les inscripcions es poden realitzar a travès de la pàgina de Facebook La Cursa dels llebrers, tots els diners recaptats aniran íntegrament a Galgos112 per a poder seguir rescatant més gossos llebrers i podencs. A dia d’avui, 30 de gener, només queden 50 places lliures.
Durant la jornada, s’hi podrà trobar l’estand de Galgos112 amb els seus productes per a gossos.
Al ser un esdeveniment solidari, també farem recollida de pinso, medicaments i accessoris per a gats i gossos en benefici de Galgos112, Seproan Sallent i Niu de Petjades.
La Cursa dels Llebrers està organitzada per Galgos112 amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages i Niu de Petjades. També hi han col·laborat una cinquantena d’empreses cedint-nos els seus productes o col·laborant econòmicament.
Perquè és fa el mes de febrer?
A finals de gener-principis de febrer, acaba la temporada de caça amb aquest tipus de gossos i augmenten de forma molt considerable els abandonaments d’aquests animals tan maltractats. Tots els beneficis es destinen íntegrament a la recuperació d’aquests animals per tal que puguin començar una nova vida.
Qui som?
L’Associació Protectora de Llebrers i Podencs Galgos112 va ser creada el 13 d’abril de 2008 a Sant Feliu de Guíxols (Girona), per un grup de persones amb una finalitat comuna: contribuir en el reconeixement dels gossos llebrers i podencs, com a animals de companyia a Espanya i en el món.
Galgos112 està degudament registrada en el Registre d’Associacions del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya (núm. 36861 de la secció primera de la província de Girona), compleix la legislació vigent en matèria d’associacions i ha estat reconeguda com a associació sense ànim de lucre, per la qual cosa tots els diners que recaptem es destina íntegrament a ajudar als llebrers i podencs.
Galgos112 està formada per un grup de persones, totes voluntàries, que tenim una finalitat comuna: donar a conèixer al món la realitat dels gossos llebrers i podencs, a Espanya alhora que canviem aquesta situació. Els anys d’experiència ens han mostrat que la solució a la sobreexplotació i maltractament que sofreixen els gossos de caça en general i els llebrers i podencs en particular, no se solucionarà si no canvia la mentalitat de les moltes persones que encara els veuen com a simples eines. Per a aconseguir els seus objectius, l’associació treballa en tres àrees molt ben definides: Col·laboració en l’adequació i compliment de la legislació referent a animals de companyia en els nivells municipal, autonòmic, estatal i comunitari. Elaboració de programes educatius destinats a diferents rangs de població (escoles, institucions, associacions…). Gestió d’adopcions de llebrers i podencs que viuran en famílies com a animals de companyia.
Si teniu qualsevol dubte, us podeu posar en contacte mitjançant el correu electrònic lacursadelsllebrers.galgos112@gmail.com
o per telèfon al 646 17 90 96 (Cèlia).
També ens podeu trobar a Facebook @lacursadelsllebrers

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Les cròniques d’en Gregori Partagàs. Can Ferrer
23 views
23 views

Les cròniques d’en Gregori Partagàs. Can Ferrer

Galdric Sala - 1 de febrer de 2023
UN PRESSUPOST MÉS ALT NO ÉS SENYAL DE FER MÉS COSES
38 views
38 views

UN PRESSUPOST MÉS ALT NO ÉS SENYAL DE FER MÉS COSES

Comunicació Grup Municipal Gent fent Poble - 31 de gener de 2023
Frase de la setmana. Lao Tse
3988 views
3988 views

Frase de la setmana. Lao Tse

Redacció - 30 de gener de 2023
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com