0 Shares 739 Views

CRIMS de TV3 visita Sant Fruitós en el primer capítol de la temporada

24 de març de 2023
739 Views

El passat dilluns 20 de març, es va estrenar la nova temporada de “Crims” amb el cas de la Marina Ruiz on alguna escena es va rodar a Sant Fruitós. Tot i no tenir res a veure amb el cas hi ha dues escenes que es van enregistrar el passat mes de març del 2022 a dos polígons del poble, el P.I. el Grau i el P.I. la Bòbila

Aquest cas es va produir el 15 de febrer del 1999 a la població de Cervera, capital de la comarca de la Segarra, on a primera hora del matí, troben el cos d’una dona morta a les vies del tren.

En un principi, els Mossos creuen que ha estat un suïcidi, però hi ha coses que no encaixen. El cos està despullat, amb signes evidents de violència, i a pocs metres troben una barra de ferro que podria haver estat l’arma del crim.

El programa, dirigit per Carles Porta, va tenir un èxit sense precedents, doncs el capítol del passat dilluns, el primer de la temporada, va batre tots els rècords amb més d’un milió de teleespectadors d’audiència acumulada i un espectacular 30,9% de “share”, xifres avui a l’abast de molt pocs.

Foto: Dani Casas

 

 

 

 

 

 

“TÚ TAMBIÉN LO HARÍAS” s’estrena el dia 25 d’abril

També, els mateixos dies de març i al P.I. Carretera de Berga es va estar enregistrant el “thriller” del cineasta manresà David Victori “Tu también lo harías” que s’estrenarà a la plataforma Disney+  el dia 25 d’abril d’enguany després d’un llarguíssim procés de treball.

Esperem que també gaudexi de molt èxit, bona audiència i reconeixement de part dels teleespectadors.

 

Redacció

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com