0 Shares 86 Views

Copa Bages

24 de setembre de 2021
86 Views

PEr: Asfe

Aquest cap de setmana es van celebrar les finals de la 33ª Edició de la Copa Bages de Basquetbol masculí i la 27ª edició de la Copa Bages de Basquetbol femení.

Pel que fa a la masculina, el guanyador de la Final B va ser l’equip CB Navàs, quedant en segon lloc l’ASFE Sant Fruitós B. Pel que fa a la Final A, el guanyador va ser l’equip CB Santpedor, que va sortir victoriós del duel amb la Salle Manresa. En  la final Femenina , el PetroPintó ASFE Sant Fruitós no va poder vèncer a l’equip del Nou Basquet Olesa, tot i haver anat mot frec a frec durant tot el partit.

Durant la mitja part de la final A, es va un petit reconeixement al sr. Fernando Peñarrubia, qui va ser el delegat de la Federació Catalana de Basquetbol a les comarques centrals. L’ASFE i l’AEE Paidos, van fer-li entrega d’una placa conjunta en agraïment pel seus suport al bàsquet de Sant Fruitós de Bages.

Durant els matins del cap de setmana, també es va dur a terme la Copa Bages de voleibol, torneig que aquest any arriba a la seva 3ª edició. En el torneig hi van participar tots els equips de l’entitat.

Així doncs, tot el cap de setmana al pavelló de Sant Fruitós es va poder gaudir de l’esport, tots els equips es van mostrar molt contents i motivats per l’inici de la temporada, la qual esperem es pugui dur a terme amb la màxima normalitat.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

F.C. Fruitosenc. Secció 4 Tocs
1074 views
1074 views

F.C. Fruitosenc. Secció 4 Tocs

Redacció - 24 d'octubre de 2021
Homenatge a Lluís Companys
27 views
27 views

Homenatge a Lluís Companys

Redacció - 24 d'octubre de 2021
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com