0 Shares 527 Views

Copa Bages 2021

10 de setembre de 2021
527 Views
Per: ASFE

 

Comença la nova temporada, i com cada any, nosaltres l’encetem amb el nostre torneig, La Copa Bages, un clàssic ja a la nostra comarca.

Enguany celebrem la 33ª edició de bàsquet masculí, i la 27ª de bàsquet femení. Però la Copa Bages, ha anat creixent, hem afegit el voleibol femení que ja arriba a la 3ª edició, i també la nostra mini Copa, per equips de bàsquet de la categoria Mini masculí i femení.

Són molts anys de Copa Bages, no sempre ha estat fàcil, i menys la darrera edició en plena pandèmia, però per la gent de l’ASFE és molt important la continuïtat, com també és important per nosaltres l’acollida que ha tingut sempre el torneig dins i fora de la nostra comarca.

Com tota la societat, el nostre torneig s’ha hagut d’anar adaptant a les restriccions i protocols, així aprofitem per dir-vos, que per poder assistir-hi, tindrem un aforament limitat, els acompanyants dels jugadors tindran preferència. Tindrem un marge d’aforament pel públic general, que només s’haurà d’inscriure a la porta. En el cas d’arribar al màxim d’aforament es tancaran les portes. Com en la resta d’activitats a l’interior, la mascareta, i distància de seguretat són obligatòries.

També és important recordar que després de cada partit, tot el públic haurà de sortir del pavelló per poder fer el registre del públic del següent partit.

Els protocols són els mateixos de l’any passat, però des de l’experiència, podem assegurar que amb ganes i bona voluntat de tothom, el torneig funcionarà sense cap incident.

 

 

 

 

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com