0 Shares 677 Views

Copa Bages 2021

10 de setembre de 2021
677 Views
Per: ASFE

 

Comença la nova temporada, i com cada any, nosaltres l’encetem amb el nostre torneig, La Copa Bages, un clàssic ja a la nostra comarca.

Enguany celebrem la 33ª edició de bàsquet masculí, i la 27ª de bàsquet femení. Però la Copa Bages, ha anat creixent, hem afegit el voleibol femení que ja arriba a la 3ª edició, i també la nostra mini Copa, per equips de bàsquet de la categoria Mini masculí i femení.

Són molts anys de Copa Bages, no sempre ha estat fàcil, i menys la darrera edició en plena pandèmia, però per la gent de l’ASFE és molt important la continuïtat, com també és important per nosaltres l’acollida que ha tingut sempre el torneig dins i fora de la nostra comarca.

Com tota la societat, el nostre torneig s’ha hagut d’anar adaptant a les restriccions i protocols, així aprofitem per dir-vos, que per poder assistir-hi, tindrem un aforament limitat, els acompanyants dels jugadors tindran preferència. Tindrem un marge d’aforament pel públic general, que només s’haurà d’inscriure a la porta. En el cas d’arribar al màxim d’aforament es tancaran les portes. Com en la resta d’activitats a l’interior, la mascareta, i distància de seguretat són obligatòries.

També és important recordar que després de cada partit, tot el públic haurà de sortir del pavelló per poder fer el registre del públic del següent partit.

Els protocols són els mateixos de l’any passat, però des de l’experiència, podem assegurar que amb ganes i bona voluntat de tothom, el torneig funcionarà sense cap incident.

 

 

 

 

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Les cròniques d’en Gregori Partagàs. Can Ferrer
23 views
23 views

Les cròniques d’en Gregori Partagàs. Can Ferrer

Galdric Sala - 1 de febrer de 2023
UN PRESSUPOST MÉS ALT NO ÉS SENYAL DE FER MÉS COSES
38 views
38 views

UN PRESSUPOST MÉS ALT NO ÉS SENYAL DE FER MÉS COSES

Comunicació Grup Municipal Gent fent Poble - 31 de gener de 2023
Frase de la setmana. Lao Tse
3988 views
3988 views

Frase de la setmana. Lao Tse

Redacció - 30 de gener de 2023
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com