0 Shares 318 Views

Consell Local per la República. Preparem-nos!

18 de setembre de 2021
318 Views

Per: Consell Local de Sant Fruitós de Bages –

Els catalans i catalanes ja hem decidit el nostre futur. Ho vam fer, de manera clara, en l’acte d’autodeterminació i empoderament ciutadà més gran i mai vist al món, l’1 d’octubre de 2017. I d’ençà d’aquella data, així ens hem manifestat en totes aquelles expressions democràtiques, que sota el marc institucional espanyol, hem participat des del 21 de desembre de 2017 a les més recents eleccions al Parlament de Catalunya.

Cal que tornem a recuperar la iniciativa des de baix amb la força que ens dona ser molts i moltes. Cal que tornem a ocupar els carrers i ens cal tenir un teixit humà fort a tots els punts del territori. Per això alguns veïns i veïnes del poble estem decidits a reactivar el Consell Local per la República Catalana. Vine a prendre la iniciativa al carrer, tornem al carrer. Pren part del Consell Local, activa’t amb el grau d’implicació que vulguis. No et quedis a casa, l’objectiu engresca.

Si ens vols conèixer o si ho tens clar i en vols formar part escriu-nos un correu electrònic a santfruitosdebages@consellrepublica.cat, també podràs acostar-te a la taula que tindrem muntada al Cobert de la màquina de batre, el proper 1 d’octubre coincidint amb el punt d’arribada de la Marxa de Torxes que es farà a Sant Fruitós.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com