0 Shares 389 Views

Consell Local per la República. Preparem-nos!

18 de setembre de 2021
389 Views

Per: Consell Local de Sant Fruitós de Bages –

Els catalans i catalanes ja hem decidit el nostre futur. Ho vam fer, de manera clara, en l’acte d’autodeterminació i empoderament ciutadà més gran i mai vist al món, l’1 d’octubre de 2017. I d’ençà d’aquella data, així ens hem manifestat en totes aquelles expressions democràtiques, que sota el marc institucional espanyol, hem participat des del 21 de desembre de 2017 a les més recents eleccions al Parlament de Catalunya.

Cal que tornem a recuperar la iniciativa des de baix amb la força que ens dona ser molts i moltes. Cal que tornem a ocupar els carrers i ens cal tenir un teixit humà fort a tots els punts del territori. Per això alguns veïns i veïnes del poble estem decidits a reactivar el Consell Local per la República Catalana. Vine a prendre la iniciativa al carrer, tornem al carrer. Pren part del Consell Local, activa’t amb el grau d’implicació que vulguis. No et quedis a casa, l’objectiu engresca.

Si ens vols conèixer o si ho tens clar i en vols formar part escriu-nos un correu electrònic a santfruitosdebages@consellrepublica.cat, també podràs acostar-te a la taula que tindrem muntada al Cobert de la màquina de batre, el proper 1 d’octubre coincidint amb el punt d’arribada de la Marxa de Torxes que es farà a Sant Fruitós.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Les cròniques d’en Gregori Partagàs. Can Ferrer
23 views
23 views

Les cròniques d’en Gregori Partagàs. Can Ferrer

Galdric Sala - 1 de febrer de 2023
UN PRESSUPOST MÉS ALT NO ÉS SENYAL DE FER MÉS COSES
38 views
38 views

UN PRESSUPOST MÉS ALT NO ÉS SENYAL DE FER MÉS COSES

Comunicació Grup Municipal Gent fent Poble - 31 de gener de 2023
Frase de la setmana. Lao Tse
3988 views
3988 views

Frase de la setmana. Lao Tse

Redacció - 30 de gener de 2023
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com