0 Shares 437 Views

Condemna a l’actitud del portaveu de GfP en la darrera sessió plenaria.

26 de juliol de 2021
437 Views

Per: Grup municipal d’ERC-AM Sant Fruitós de Bages –

Des del grup municipal d’Esquerra Republicana de Catalunya-AM a Sant Fruitós de Bages condemnem el comportament improcedent del portaveu de GfP durant el Ple del passat 14/07/2021. Davant la perplexitat de la resta de regidors, el senyor Joan Carles Batanes va interrompre l’ordre del ple cridant, insultant i donant cops a la taula, amb l’objectiu de fer callar a altres regidors i l’alcaldessa en diferents ocasions.

Desqualificar amb insults a la resta de regidors, o cridar i donar cops per interrompre el discurs de la resta es totalment reprovable. Un comportament impropi a qualsevol lloc, però menys encara en un Ple municipal, on comportarse d’aquesta manera és senzillament inadmissible i absolutament inacceptable.

El mes de març ja manifestàvem la nostra preocupació en veure la incapacitat de GfP per fer una oposició constructiva. Ara ens veiem obligats a fer aquest escrit per reclamar fins i tot un mínim d’educació i de respecte.

Fer servir adjectius gruixuts, desqualificacions personals i sobretot les males maneres, no es pot tornar a repetir, per això demanem un mínim d’educació a la sala de plens.

Cal que respectem el paper institucional dels Plens Municipals; és responsabilitats de tots, més enllà dels interessos personals.

Estem segurs que la ciutadania vol que exercim la democràcia de manera responsable, tots els regidors i regidores, també els de l’oposició.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com