0 Shares 542 Views

Condemna a l’actitud del portaveu de GfP en la darrera sessió plenaria.

26 de juliol de 2021
542 Views

Per: Grup municipal d’ERC-AM Sant Fruitós de Bages –

Des del grup municipal d’Esquerra Republicana de Catalunya-AM a Sant Fruitós de Bages condemnem el comportament improcedent del portaveu de GfP durant el Ple del passat 14/07/2021. Davant la perplexitat de la resta de regidors, el senyor Joan Carles Batanes va interrompre l’ordre del ple cridant, insultant i donant cops a la taula, amb l’objectiu de fer callar a altres regidors i l’alcaldessa en diferents ocasions.

Desqualificar amb insults a la resta de regidors, o cridar i donar cops per interrompre el discurs de la resta es totalment reprovable. Un comportament impropi a qualsevol lloc, però menys encara en un Ple municipal, on comportarse d’aquesta manera és senzillament inadmissible i absolutament inacceptable.

El mes de març ja manifestàvem la nostra preocupació en veure la incapacitat de GfP per fer una oposició constructiva. Ara ens veiem obligats a fer aquest escrit per reclamar fins i tot un mínim d’educació i de respecte.

Fer servir adjectius gruixuts, desqualificacions personals i sobretot les males maneres, no es pot tornar a repetir, per això demanem un mínim d’educació a la sala de plens.

Cal que respectem el paper institucional dels Plens Municipals; és responsabilitats de tots, més enllà dels interessos personals.

Estem segurs que la ciutadania vol que exercim la democràcia de manera responsable, tots els regidors i regidores, també els de l’oposició.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Les cròniques d’en Gregori Partagàs. Can Ferrer
23 views
23 views

Les cròniques d’en Gregori Partagàs. Can Ferrer

Galdric Sala - 1 de febrer de 2023
UN PRESSUPOST MÉS ALT NO ÉS SENYAL DE FER MÉS COSES
38 views
38 views

UN PRESSUPOST MÉS ALT NO ÉS SENYAL DE FER MÉS COSES

Comunicació Grup Municipal Gent fent Poble - 31 de gener de 2023
Frase de la setmana. Lao Tse
3988 views
3988 views

Frase de la setmana. Lao Tse

Redacció - 30 de gener de 2023
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com