0 Shares 1004 Views

Concert de Nadal al Monestir de Sant Benet de Bages Concert

7 de gener de 2020
1004 Views

L’església del Monestir de Sant Benet de Bages va acollir el tradicional Concert de Nadal a càrrec de l’Agrupació Coral de Sant Fruitós, Nou Jovent i Coral Infantil Mainada, sota la direcció d’Anna Maria Riera, amb acompanyament musical de Ferran Barrios -piano-, Jordi Ribot –guitarra- i Xavier Miranda –bateria-. I també del violoncel·lista Bernat Torreblanca i del violinista Ferran Delgado que van participar en “El Cant dels Ocells”.
Davant un públic que omplia de gom a gom el recinte, les corals santfruitosenques va oferir un ampli repertori de cançons nadalenques, i el cantant Oriol Quintana (Quartet Melt) va interpretar la cançó “Forever Young” (Alphaville). Cantaires i músics van rebre llargs i forts aplaudiments per la seva actuació.
Aquest concert es tornarà repetir, el proper 12 de gener, a l’Esplai dels Avis, a les 5 de la tarda.

Des de l’emoció de l’inici del Concert, amb l’Al·leluia de “El Messies”, de Haendel, cantada amb seguretat i perfecte afinació de totes les veus, pels components de l’Agrupació Coral, benvolguts cantaires, una vegada més hem fet que el Concert de Nadal de 2019, a l’Església de Sant Benet de Bages, fos la fantàstica cloenda d’un dia tan especial. La lluïssor dels vostres ulls expressaven l’emoció del moment i la unió de les vostres veus aixecaven un cant de joia i de lloança. Aquesta germanor, va arribar al públic assistent, que va aplaudir les vostres actuacions amb entusiasme i agraïment.
Agraïments que volem fer extensius a tots els cantaires de la Mainada, amb la seva espontaneïtat, els seus ullets especials de Dia de Nadal, la seva innocència, la seva alegria amb l’aparició per sorpresa del Pare Nadal. I no ens oblidarem pas de El Nou Jovent, que va sorprendre amb la seva energia encomanadissa.
Què us diré, doncs, d’aquesta nit meravellosa del Dia de Nadal?… que un grup de 90 cantaires de St. Fruitós, petits, grans i mitjans, van vibrar d’una manera molt especial i van fer vibrar el públic amb els seus cants d’ahir, d’avui i de sempre.
Gràcies al Patronat de Sant Benet de Bages pel seu acolliment. Gràcies a Mn. Florenci Gras per haver assistit al seu primer concert de Nadal a St. Fruitós. Gràcies als músics, als cantaires, als solistes, al presentador, a l’Ajuntament, a les empreses patrocinadores, a la Junta, als pares i les mares, sempre col·laboradors, i al nombrós públic que va omplir l’església de gom a gom i ens va premiar cada actuació, sabent valorar l’esforç que hi havia hagut a l’avançada per poder fer-vos arribar aquets moments màgics.
Cantem amb el cor! Aquest és el nostre Nadal!
Bon Any 2020 per a tothom!
La Junta – Anna M. Riera i Fontcuberta

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Opinions de sobretaula: Veure i mirar
43 views
43 views

Opinions de sobretaula: Veure i mirar

Francesc Gannau - 30 de març de 2023
La vida bé val un somriure (7) La llengua
35 views
35 views

La vida bé val un somriure (7) La llengua

Miquel P. Cortina - 30 de març de 2023
El Racó del lector
44 views
44 views

El Racó del lector

Redacció - 29 de març de 2023
CAMFIC: La lumbàlgia
56 views
56 views

CAMFIC: La lumbàlgia

CAMFIC - 29 de març de 2023
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com