0 Shares 381 Views

Comunicat oficial del Rayo Vallecano.

22 d'agost de 2021
381 Views

Per: Rayo Vallecano –

Amb motiu de les darreres noticies que s’han publicat a diferents mitjans de comunicació, el Rayo Vallecano, on hi juga la santfruitosenca Paula Fernándex, ha fet aquest comunicat:

Vistes les notícies publicades sobre el Rayo Vallecano Femení (d’ara endavant RVF) en aquests últims dies i les afirmacions realitzades sobre aquest, moltes d’elles incertes, el Rayo Vallecano (d’ara endavant RVM) fa pública la seva posició:

1 – La relació laboral de RVM amb les jugadores del RVF es va iniciar ahir, 20 d’agost de 2021, prèvia celebració i conclusió de les corresponents negociacions.

2 – Totes les jugadores que ahir van iniciar la seva relació laboral estan donades d’alta des d’ahir mateix en el sistema de la Seguretat Social, com no pot ser d’una altra manera.

3 – El RVM afirma que tot el seu personal, amb independència del seu sexe, amb el qual manté una relació laboral, té contracte laboral conforme a la legalitat i està donat d’alta en la sistema de la Seguretat Social.

4 – La indesitjable polèmica, difosa aquests dies, s’ha produït a causa de la declarada voluntat del RVM de no cedir a cap mena de pressió, vingui d’on vingui, per a celebrar uns contractes, que se’ns volien imposar a l’òrgan de govern actual del RVM sense negociació, els quals suposaven, respecte de la temporada precedent, uns increments en la mitjana de retribucions per sobre del 35%, mentre tots els ingressos tant de televisió, com de patrocinadors, com d’aportacions dels diferents organismes s’han vist dràsticament reduïts per a aquesta temporada que començarà a causa de l’encara no professionalització de la Lliga Femenina, i tot això pesi a l’anunci del passat 25 de març, fet per l’anterior presidenta del CSD, que per a aquesta temporada la Primera Divisió Femenina seria professional.

5 – Per aquests motius i a causa de l’emergència de la situació, el RVM ha realitzat la negociació i celebració dels contractes disposant dels seus fons propis per a no minvar les expectatives generades en diverses jugadores per la dràstica falta d’ingressos generada davant la incomprensible situació que encara no estigui aprovada la lliga professional.

6 – Davant les falses insinuacions sobre l’esdevingut la temporada passada en l’equip femení, el RVM vol recordar que el motiu pel qual les jugadores van començar més tard que la resta dels equips va ser degut a un exercici de responsabilitat per a la protecció de la salut de les nostres jugadores i per tant dels seus convivents i resta de població, de no permetre que s’iniciés la pretemporada fins que no existís un protocol sanitari per a començar de manera segura. Aquest protocol va ser el “Protocol d’actuació per a la volta de les competicions oficials d’àmbit estatal i caràcter no professional de 2020/2021”. Desgraciadament l’evolució de la pandèmia ens va donar la raó, malgrat que no ens hagués agradat, de no començar malgrat ser l’únic club que va adoptar aquesta prudència.

7 – El RVM mai ha practicat tracte discriminatori amb les jugadores del RVF.

8 – El RVM vol indicar que ens trobem davant la superació d’una pandèmia devastadora davant la qual està adoptant mesures necessàries, encara que moltes vegades incòmodes. Malgrat això el RVM afirma que l’equip femení disposa dels mateixos mitjans i idèntic tracte que els seus companys d’equips masculins que es troben sota el mateix protocol d’actuació per a la volta de competicions esportives.

9 – El RVM vol manifestar, davant les diferents insinuacions que hi ha hagut, que la seva voluntat ha estat intentar ajustar el pressupost d’ingressos i despeses de la divisió de futbol femení perquè aquesta sigui sostenible i no sostinguda. Aquesta posició no és fruit d’un capritx sinó un exercici de responsabilitat, de la qual l’òrgan de govern actual del RVM és molt polit pel fet que aquest mateix òrgan de govern li ha tocat rescatar al Rayo d’una situació de completa insolvència amb un deute de més de 60 milions d’euros fins a convertir el RVM en el dia d’avui en un exemple de sanejament societari, control pressupostari i de fer bé les coses.

10 – El RVM prega a la AFE que no es deixi portar per la declarada enemistat que té el seu president David Aganzo amb el RVM amb motiu de l’acomiadament que aquest últim li va realitzar en el seu moment. L’abstenció, en assumptes en què és part una Entitat amb qui el President de AFE té una declarada enemistat, hagués estat un exercici de transparència, de prudència i de responsabilitat que, aquí, ha cridat l’atenció per la seva absència.

Comunicat oficial

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com