0 Shares 178 Views

Comunicat de la Directiva de Ràdio Sant Fruitós

6 març, 2021
178 Views
 Text: Toni Candàliga Torné, director. Agustí Masana Santamaria, president. Laia Candàliga Serra, secretària. Foto: Arxiu AjSFB

Com ja molts sabreu, fa una setmana l’Ajuntament de Sant Fruitós va cedir els drets i instal·lacions que feia servir l’emissora local a una empresa externa, la qual va guanyar el concurs previ per davant d’Ona Bages. Abans de tot, volem expressar que totes aquestes accions són totalment legals tant per part de l’Ajuntament com de l’empresa beneficiada. Les formes, però no han estat les més adients:

 

  • Manca de comunicació per part de l’Ajuntament i l’empresa, cap els membres de Ràdio Sant Fruitós.
  • Ordre de suspensió immediata d’alguns dels actuals treballadors, per assignar a membres externs i alhora escollits per a l’empresa entrant.
  • Negativa per part de l’empresa a realitzar una presentació formal, juntament amb els membres i directiva de l’emissora local.
  • La gestió de l’emissora esdevé un factor extern i allunyat del poble de Sant Fruitós. Els despatxos de la directiva estan situats a Premià de Mar.

 

Per aquestes i més causes, des de la directiva de Ràdio Sant Fruitós, manifestem formalment el nostre desacord i el de tots els membres de l’emissora. Des de Ràdio Sant Fruitós sempre hem apostat pel periodisme local i de proximitat per tal d’oferir la informació amb la major immediatesa i qualitat possible. Per tant, tota la col·laboració de l’entitat està formada per persones properes i conegudes al municipi. Doncs, no considerem que descentralitzar la gestió de Ràdio Sant Fruitós i prescindir de molts dels membres que la formen i han treballat any rere any sigui una solució adequada per part de l’empresa.

 

 

 

 

 

 

 

 

Laia Candàliga Serra, secretària.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com