0 Shares 553 Views

Comunicat conjunt dels grups municipals de PSC, JxSF i ERC a Sant Fruitós de Bages.

1 de maig de 2020
553 Views

Preocupació davant la desinformació.

Després que el govern de l’Ajuntament de Sant Fruitós trenqués de forma abrupta i unilateral els insuficients canals de comunicació no col·laborativa que havia establert amb la resta de forces polítiques, ahir poguérem tenir la primera trobada telemàtica amb tots els regidors i regidores del consistori tal i com ja s’havia demanat en instància el dia 26 de Març.

Han passat 49 dies des de que va començar aquesta crisis del Covid-19, d’oferir la nostra col·laboració, de demanar insistentment la celebració d’òrgans col·legiats de forma telemàtica, o com a mínim fer reunió de tots i totes les regidores, per estar assabentats de la vida municipal i poder prendre part en la mateixa. No podem oblidar que som regidors i és el nostre deure i la nostra obligació poder-ho fer.

Més enllà d’un grup de WhatsApp per rebre informacions absolutament desactualitzades i parcials sobre la pandèmia, i tres reunions només amb els portaveus, la col·laboració ha sigut nul·la fins ara

Ara anem tard, molt tard, però volem ser optimistes i mirar cap endavant. Per fi doncs, ahir es va fer la primera reunió, on se’ns va informar de la voluntat de crear una “comissió per a la recuperació econòmica dins el marc de desescalada de la COVID 19”. Són mesures que valorem positivament, i un cop més, l’ equip de govern ens hi trobarà per tot allò que estimin oportú.

Hem tornat a demanar la necessitat de celebrar plens i comissions que siguin telemàtiques, En aquest sentit, seguirem insistint en què els estats d’excepcionalitat requereixen de solucions excepcionals i àgils, però sobretot que facin prevaldre la protecció de la salut de les persones. Si altres municipis ho han pogut fer, entenem que el nostre ha de poder aconseguir-ho també.

A la reunió d’ahir, no se’ns va informar de l’estat dels avis i àvies de la residencia, ni de la plantilla de l’Ajuntament, ni la incorporació a l’escolarització telemàtica, ni de la situació general al poble.

Malgrat aquest primer pas, creiem que la gestió del coronavirus al poble, es segueix basant en discursos buits i improvisats, i que, o bé se’ns segueix amagant informació o bé la gestió municipal és molt pitjor del que ens podíem imaginar per les informacions i el neguit que ens fan arribar els veïns i veïnes del poble.

Ens van demanar que truquéssim a la porta per demanar reunions i informació, i així les tindríem. Truquem, i ens obren la porta quan volen, però no ens deixen entrar.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Ara que ja s’acaba batxillerat…
60 views
60 views

Ara que ja s’acaba batxillerat…

Institut Gerbert d’Aurillac - 22 de maig de 2024
L’atenció personal, una espècie en vies d’extinció?
46 views
46 views
DAKAR 2025 Direcció a SHUBAYTAH
96 views
96 views

DAKAR 2025 Direcció a SHUBAYTAH

Redacció - 20 de maig de 2024
“Albiol encerta”
73 views
73 views

“Albiol encerta”

Narcís Lupón - 20 de maig de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com