0 Shares 401 Views

Compte enrere per a la construcció de la rampa de la passera del barri de La Rosaleda

16 de juny de 2020
401 Views

Es preveu que els treballs de construcció d’aquesta rampa finalitzin durant el mes de desembre.

Aquesta setmana s’ha obert el període per a la presentar ofertes per la construcció d’una rampa d’accés a la passera de La Rosaleda que complementarà els accessos ja existents a través de les escales i de l’ascensor.

Aquesta estructura, de 85 metres de longitud, permetrà que vianants, bicicletes, cotxets o cadires de rodes puguin accedir a la passera. La rampa disposarà d’una barana més alta del què és habitual per assegurar la seguretat dels usuaris.

Per tal que el desnivell d’accés sigui poc pronunciat, l’estructura estarà formada per 8 replans intercalats que asseguraran que el pendent màxim sigui del 8%.

Pel què fa a la il·luminació exterior es col·locaran llums leds energèticament eficients, en consonància amb els que ja il·luminen la passera.

A la barana superior de la rampa, i en el tram d’escala ja existent, s’hi col·locaran vidres translúcids per tal d’assegurar la protecció visual dels veïns de les cases de La Rosaleda.

El pressupost de les obres és de 306.977,21 € i els treballs s’han d’executar en un termini màxim de 4 mesos. En aquest sentit tot apunta que els treballs finalitzaran durant el mes de desembre.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com