0 Shares 510 Views

Complements inesperats.

17 de setembre de 2020
510 Views

Per: Sònia Roman –

Aquest any és un any de complements ben inesperats, una peça clau per un look perfecte que ens faci destacar entre la multitud, no és un bolso, un collaret, una corbata o una bufanda, entre d’altres, sens dubte, és la mascareta. La mascareta s’ha convertit en el complement de l’any 2020 i ja té un lloc al nostre armari ben important ja que no sortim de casa sense ella.

Dones, homes, petits i grans, tots vam començar a portar mascaretes quirúrgiques però a poc a poc hem anat incorporant les de roba reutilitzables. Aquí si que s’ha creat una onada de tendència, per imposició indispensable, que ni els millors dissenyadors preveien.
Actualment hi ha una gran oferta de models: amb tupets, amb floretes, amb estrelles, llises, de colors, amb logos, de brilli brilli, d’animal print, reversibles i qui sap si amb la tardor en trobarem de vellut, de pana, de borreguet o de gore-tex.

Quina triar per combinar-la amb l’outfit del dia per anar ben cukis? Doncs ben senzill, per a què sigui un èxit, cal portar la mascareta amb un bon somriure, el qual no és visible de primeres però si que és ben visible als ulls dels més petits que ja han après a llegir a través de la mirada.

Per tant, consellet de la setmana: “il·luminem les nostres mirades amb un somriure i qualsevol mascareta que escollim serà la idònia”.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com