0 Shares 485 Views

Commemoració dels 40 anys de l’assassinat del santfruitosenc Lluís Espinal Camps

23 de març de 2020
485 Views

El 22 de març de 1980 va ser assassinat el santfruitosenc Lluís Espinal Camps per defensar, en els mitjans de comunicació, els drets dels mes desafavorits, davant de les diferents dictadures que van ser implantades a Bolívia als anys 70.

Al llarg de l’any 2020 Sant Fruitós de Bages ha preparat un seguit d’actes a l’entorn de la seva figura. Aquest diumenge hi havia prevista una missa a l’església parroquial seguida per una ofrena floral a la plaça que porta al seu nom i la projecció d’episodis del programa “Cuestión urgente” d’on en va ser guionista. Aquesta commemoració s’ha hagut de suspendre fruit de la situació de crisi sanitària actual.

També hi havia prevista la projecció d’algunes de les seves peces cinematogràfiques on Espinal va participar dins el festival de cinema CLAM, que també ha estàs suspès.

El proper acte previst a celebrar és l’acte central de l’Any Lluís Espinal que està agendat pel proper 23 de maig a Sant Benet de Bages.

En el següent enllaç podeu conèixer més detalls de la vida del jesuïta i de la seva obra https://www.santfruitos.cat/any-lluis-espinal-2020

Font: Ajuntament de Sant Fruitós de Bages

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com