0 Shares 501 Views

Comerç al carrer!

3 de maig de 2021
501 Views
Text: l’Associació de Comerciants de Sant Fruitós de Bages

El proper dissabte 8 de maig l’Associació de Comerciants de Sant Fruitós de Bages, amb el suport de l’Ajuntament, portarem a terme l’esdeveniment Comerç al carrer. La jornada està prevista durant tot el matí, a partir de les 9,00h i fins les 13,30h.

Els establiments adherits a l’Associació de Comerciants, Sant Fruitós Comerç Actiu,  sortirem al carrer amb les nostres parades per exposar els nostres productes, des de calçat, moda, flors o alimentació, així com els serveis que oferim. Es podrà gaudir únicament aquest dia de descomptes i promocions molt especials.

L’objectiu és dinamitzar i donar visibilitat als establiments del poble, en un format divertit, i amb tres grups de música que es col·locaran als punts següents de la nostra població, els quals ens oferiran actuacions en directe per amenitzar aquest acte.

  • Plaça de l’Ajuntament, amb el swing & manuche de Món Petit Món.
  • Zona Bon Preu amb rumbeta del Kevin Deké.
  • Plaça del Ressorgiment, amb el Blues del Sergio.

Tots els comerços participants obsequiaran als seus clients amb una bossa de la compra de roba personalitzada i amb el logo “Jo compro al comerç local”, per a compres superiors a 20€, fins a finalitzar les existències.

 

Cada establiment disposarà d’uns tiquets per repartir als compradors, per a compres superiors a 10€, que es podran bescanviar per una beguda (tallat/cafè/canyeta/vermutet o refresc), únicament per aquell mateix dia, en un dels establiments destinats per fer-ho (bars o restaurants de la nostra Associació).

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Ara que ja s’acaba batxillerat…
60 views
60 views

Ara que ja s’acaba batxillerat…

Institut Gerbert d’Aurillac - 22 de maig de 2024
L’atenció personal, una espècie en vies d’extinció?
46 views
46 views
DAKAR 2025 Direcció a SHUBAYTAH
96 views
96 views

DAKAR 2025 Direcció a SHUBAYTAH

Redacció - 20 de maig de 2024
“Albiol encerta”
73 views
73 views

“Albiol encerta”

Narcís Lupón - 20 de maig de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com