0 Shares 428 Views

Comentaris sobrers.

11 d'abril de 2021
428 Views

Per Tomàs Casero, Ex-regidor de l’Ajuntament –

És normal que les opinions del govern i l’oposició siguin diferents. Ara bé, caldria que s’acostumessin a no desqualificar a l’oponent amb tanta lleugeresa. Un exemple: el pavelló- gimnàs de la nova escola.

El govern fa un comunicat qualificant de “nyap” i de “regal enverinat” la gestió de Gent Fent Poble. Paraules gruixudes. GFP parla d’una “errada estratègica”, “anul·lar projectes “ i “fracàs” del nou govern per no tenir enllestit el pavelló.

El projecte del nou pavelló s’aprova el dia 7 d’octubre de l’any 2019 pel govern de GFP. Aquest s’envia al Consell Català de l’Esport perquè emeti informe. A principis del mes de desembre de 2019 informa desfavorablement , per mancances que incompleixen la normativa vigent. També hi ha un informe de bombers que assenyala algunes mancances.
GFP diu en el seu comunicat que tenia previst, per a 2020, destinar 803.000 € per iniciar el pavelló. Caldria que diguessin quines modificacions a les mancances del projecte van fer per poder començar les obres, i si la consignació econòmica era suficient.

També caldria que el govern digués si, amb modificacions, el projecte és viable o s’ha de redactar un de nou. I precisar quan estarà fet. I si costarà un milió i mig com afirmaven en el comunicat.

Paral·lelament, crec que caldria felicitar al regidor d’esports, David Ruiz, per la previsió de dur a terme les obres necessàries per renovar els vestidors de l’actual pavelló d’esports. És una inversió necessària.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Secció FC Fruitosenc
38 views
38 views

Secció FC Fruitosenc

SFEscolaFutbol – FC Fruitosenc – - 3 de desembre de 2022
Horaris i partits del cap de setmana
44 views
44 views

Horaris i partits del cap de setmana

ASFE - 2 de desembre de 2022
Descoberta del paisatge: Barraques i parets de pedra seca
50 views
50 views

Descoberta del paisatge: Barraques i parets de pedra seca

Col·lectiu Recerca Històrica de Sant Fruitós de Bages - 2 de desembre de 2022
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com