0 Shares 85 Views

Comencen les obres de la segona fase de reurbanització del carrer del Padró

85 Views

El dilluns 28 de novembre s’inicien les obres de la segona fase de reurbanització del carrer del Padró, en el tram comprès entre el carrer Sant Benet i el carrer Sallent.

Els treballs consistiran principalment en la reposició de les instal·lacions de clavegueram, la renovació de la xarxa d’abastament d’aigua potable i la reforma d’una part de l’enllumenat existent.

Les obres s’executaran en dues fases. La primera de les fases, que comença el dilluns vinent, es realitzarà en el tram comprès entre el carrer Sant Benet fins al carrer que dirigeix a la plaça de la Vila, per la part de darrere de l’ajuntament. És previst que aquests treballs finalitzin durant el mes de febrer.

Un cop finalitzada la primera fase s’iniciaran els treballs de reurbanització del segon tram, que compren des de la part posterior de la plaça de la Vila fins al carrer Sallent.

Mentre s’executin els treballs, hi haurà diferents afectacions a la via pública que seran degudament senyalitzades i es facilitaran itineraris alternatius.

Els veïns i veïnes que disposen de guals en els trams afectats per les diferents fases de les obres, i que no en podran fer ús mentre s’executin els treballs, quedaran exempts de la taxa de guals per a l’exercici 2023 i se’ls habilitarà una zona d’aparcament propera, per tal que en puguin fer ús mentre s’executin els treballs.

Les obres d’aquesta fase s’han adjudicat per un import de 758.846 euros. La següent fase prevista en aquest àmbit contempla executar la reurbanització de la plaça Lluís Espinal.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Temperatures i pluges mes de gener 2023
32 views
32 views

Temperatures i pluges mes de gener 2023

Redacció - 7 de febrer de 2023
Foto record
53 views
53 views

Foto record

Jaume Grandia - 7 de febrer de 2023
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com