0 Shares 698 Views

Comença la temporada de Xarxa

3 d'octubre de 2020
698 Views

Per: Xarxa Sant Fruitós-

Aquest diumenge comença la nova temporada de Xarxa al Casal Cultural, amb un començament atípic marcat pel Coronavirus. Degut a les mesures preses contra aquesta pandèmia, l’aforament de la sala passa a la meitat. Per poder mantenir la distància entre el públic durant els espectacles, hem decidit que la venda d’entrades sigui on-line, des de la web de l’Ajuntament (www.santfruitos.cat). El programa, automaticament, fa que els assientos de davant, de darrera i dues butaques del costat quedin buides durant tot l’espectacle (mentre l’aforament estigui limitat al 50%). Això ens ha obligat a pujar 50 cèntims el preu de les entrades. També, per si hi ha gent que no pugui comprar les entrades per internet o es decideixi d’anar-hi a última hora, també hi haran entrades disponibles a la taquilla.

JUGUEM, de la CIA: EXPRESSA’T és un espectacle familiar que convida a l’acció i a la interacció amb el públic. La història té lloc en una sala d’un museu, en un context hostil, silenciós, hermètic, prohibitiu, seriós i estàtic per un infant.

Els seus personatges transiten per diferents estats emocionals, entre la desconfiança, la ràbia, la tristesa i l’entusiasme.

El personatge de Claudina amb la seva alegria, innocència i curiositat, intercedeix en l’actitud de Florina, una adulta afligida, malhumorada, insatisfeta i totalment aliena a l’alegria. Immersa en la seva quotidianitat de responsabilitat i càrrega sense donar-se espai, per ser feliç i saber transformar en positiu les dificultats i obstacles que li posa la vida.

Claudina ajuda a Florina a redescobrir-se com a nena i a veure el món amb ulls d’infant, per poder viure el moment present, què el moment present, ens pot oferir un munt de possibilitats per crear, improvisar i divertir-se.

El proposit: Tranformar el conflicte emocional en una oportuitat per aprendre i divertir-se.

Us esperem!!!

 

 

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Ara que ja s’acaba batxillerat…
60 views
60 views

Ara que ja s’acaba batxillerat…

Institut Gerbert d’Aurillac - 22 de maig de 2024
L’atenció personal, una espècie en vies d’extinció?
46 views
46 views
DAKAR 2025 Direcció a SHUBAYTAH
96 views
96 views

DAKAR 2025 Direcció a SHUBAYTAH

Redacció - 20 de maig de 2024
“Albiol encerta”
73 views
73 views

“Albiol encerta”

Narcís Lupón - 20 de maig de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com