0 Shares 410 Views

Comença la temporada de Xarxa

3 d'octubre de 2020
410 Views

Per: Xarxa Sant Fruitós-

Aquest diumenge comença la nova temporada de Xarxa al Casal Cultural, amb un començament atípic marcat pel Coronavirus. Degut a les mesures preses contra aquesta pandèmia, l’aforament de la sala passa a la meitat. Per poder mantenir la distància entre el públic durant els espectacles, hem decidit que la venda d’entrades sigui on-line, des de la web de l’Ajuntament (www.santfruitos.cat). El programa, automaticament, fa que els assientos de davant, de darrera i dues butaques del costat quedin buides durant tot l’espectacle (mentre l’aforament estigui limitat al 50%). Això ens ha obligat a pujar 50 cèntims el preu de les entrades. També, per si hi ha gent que no pugui comprar les entrades per internet o es decideixi d’anar-hi a última hora, també hi haran entrades disponibles a la taquilla.

JUGUEM, de la CIA: EXPRESSA’T és un espectacle familiar que convida a l’acció i a la interacció amb el públic. La història té lloc en una sala d’un museu, en un context hostil, silenciós, hermètic, prohibitiu, seriós i estàtic per un infant.

Els seus personatges transiten per diferents estats emocionals, entre la desconfiança, la ràbia, la tristesa i l’entusiasme.

El personatge de Claudina amb la seva alegria, innocència i curiositat, intercedeix en l’actitud de Florina, una adulta afligida, malhumorada, insatisfeta i totalment aliena a l’alegria. Immersa en la seva quotidianitat de responsabilitat i càrrega sense donar-se espai, per ser feliç i saber transformar en positiu les dificultats i obstacles que li posa la vida.

Claudina ajuda a Florina a redescobrir-se com a nena i a veure el món amb ulls d’infant, per poder viure el moment present, què el moment present, ens pot oferir un munt de possibilitats per crear, improvisar i divertir-se.

El proposit: Tranformar el conflicte emocional en una oportuitat per aprendre i divertir-se.

Us esperem!!!

 

 

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Juguem? En català?
45 views
45 views

Juguem? En català?

Redacció - 25 de gener de 2022
Frase de la setmana. Ricard Bofill
1769 views
1769 views

Frase de la setmana. Ricard Bofill

Redacció - 24 de gener de 2022
L’AMIC estrena nova web
56 views
56 views

L’AMIC estrena nova web

Redacció - 23 de gener de 2022
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com