0 Shares 32 Views

Comença el cicle de xerrades per oferir eines a les famílies per l’educació dels seus fills i filles

Les famílies amb infants d’entre 0 i 6 anys tenen aquest dimecres 11 de maig l’oportunitat d’assistir a la xerrada “La neurociència ens ajuda: eines per ajudar els fills i filles a créixer” en el marc del cicle “Eduquem en família”.

Aquesta proposta  a càrrec de Sergi Sánchez, expert en intel·ligència emocional i en neuroeducació, oferirà eines per a millorar la comunicació i les relacions en l’àmbit familiar a partir de la informació que ens dona la neurociència. La finalitat és crear un clima favorable que ajudi positivament al creixement dels infants i permeti que pares i mares gaudeixin del seu rol com a tal.

La sessió es realitzarà en línia de 7 de la tarda a les 9 del vespre de forma gratuïta i cal inscriure’s prèviament a https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScCdLzDBF3mlYiAWQG-05DP1CMC5b7MZ1wBGSRaC4YpzFl6sQ/viewform

Les famílies que no puguin assistir-hi, el dimecres 18 de maig s’oferirà de nou una segona sessió.

Els dies 2 i 9 de juny s’oferirà una xerrada per a famílies amb infants de 6 a 12 anys i el 15 de juny una per a famílies amb fills adolescents.

El cicle “Eduquem en família” vol posar a l’abast de pares i mares més eines i recursos per tal de treballar en l’educació dels infants i adolescents.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com