0 Shares 798 Views

Com viu el confinament l’Angel Perella.

18 d'abril de 2020
798 Views

Nom: Àngel Perella Puig

Edat: 77 anys

Viu a: Rosario (Argentina)

Quina feina hi feu aquí habitualment: Tot i no estar en edat laborat, em mantinc actiu, al Casal Català de Rosario. Segurament el casal català més important del món, i del qual n’he estat president durant molts anys, en diverses etapes. La meva feina era de comerciant majorista de moda.

Com ho viviu aquests dies i com ho porta la gent d’aquí: A Argentina ja fa 20 dies que estem confinats a casa, però l’ambient és tranquil. Igual que a Catalunya, s’està plantejant l’opció de que la gent comenci a treballar, sobretot els autònoms i gent que viu al dia i no es pot permetre estar tants dies sense ingressos, tot i així, com que la densitat de població es força més baixa que a Europa, segurament no hi ha tant de risc. El món de la construcció, per exemple, ja és una feina que de per si, permet treballar amb les garanties de seguretat que marca la llei. Tampoc es permet més d’una persona per cotxe, etc…

Segur que esteu molt ben informat del nostre confinament a casa. Què n’opineu de la gestió de la pandèmia per part dels polítics catalans i espanyols: Si que estic al cas de com es porta el tema del coronavirus a Catalunya, doncs cada dia veig TV3 i estic subscrit a Vilaweb, i com tothom, em fa patir és que s’aixequi massa aviat el confinament i que això faci anar enrere la lluita contra la pandèmia.

Records a Sant Fruitós i al Montpeità, restant a l’espera d’un retrobament en persona.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Ara que ja s’acaba batxillerat…
60 views
60 views

Ara que ja s’acaba batxillerat…

Institut Gerbert d’Aurillac - 22 de maig de 2024
L’atenció personal, una espècie en vies d’extinció?
46 views
46 views
DAKAR 2025 Direcció a SHUBAYTAH
96 views
96 views

DAKAR 2025 Direcció a SHUBAYTAH

Redacció - 20 de maig de 2024
“Albiol encerta”
73 views
73 views

“Albiol encerta”

Narcís Lupón - 20 de maig de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com