0 Shares 514 Views

Com viu el confinament l’Angel Perella.

18 d'abril de 2020
514 Views

Nom: Àngel Perella Puig

Edat: 77 anys

Viu a: Rosario (Argentina)

Quina feina hi feu aquí habitualment: Tot i no estar en edat laborat, em mantinc actiu, al Casal Català de Rosario. Segurament el casal català més important del món, i del qual n’he estat president durant molts anys, en diverses etapes. La meva feina era de comerciant majorista de moda.

Com ho viviu aquests dies i com ho porta la gent d’aquí: A Argentina ja fa 20 dies que estem confinats a casa, però l’ambient és tranquil. Igual que a Catalunya, s’està plantejant l’opció de que la gent comenci a treballar, sobretot els autònoms i gent que viu al dia i no es pot permetre estar tants dies sense ingressos, tot i així, com que la densitat de població es força més baixa que a Europa, segurament no hi ha tant de risc. El món de la construcció, per exemple, ja és una feina que de per si, permet treballar amb les garanties de seguretat que marca la llei. Tampoc es permet més d’una persona per cotxe, etc…

Segur que esteu molt ben informat del nostre confinament a casa. Què n’opineu de la gestió de la pandèmia per part dels polítics catalans i espanyols: Si que estic al cas de com es porta el tema del coronavirus a Catalunya, doncs cada dia veig TV3 i estic subscrit a Vilaweb, i com tothom, em fa patir és que s’aixequi massa aviat el confinament i que això faci anar enrere la lluita contra la pandèmia.

Records a Sant Fruitós i al Montpeità, restant a l’espera d’un retrobament en persona.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Crims a Sant Fruitós (capítol XXVII)
30 views
30 views

Crims a Sant Fruitós (capítol XXVII)

Marina Altimira - 7 d'agost de 2022
18, i ara què?
77 views
77 views

18, i ara què?

Josep Sanfeliu - 6 d'agost de 2022
La biblioteca romandrà tancada del 8 al 15 d’agost, per causes de força major.
63 views
63 views

La biblioteca romandrà tancada del 8 al 15 d’agost, per causes de força major.

Comunicació Ajuntament Sant Fruitós de Bages - 5 d'agost de 2022
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com