0 Shares 87 Views

Cloenda del curs escolar del Pla del Puig

27 de juny de 2024
87 Views

Estem a les acaballes d’un altre curs escolar i, com ja és habitual, ens retrobem tota la comunitat educativa del Pla del Puig per acomiadar el curs 23-24. Un any més cada infant ha anat omplint el seu bagatge escolar amb un munt d’emocions viscudes, d’experiències, de nous coneixements… Aprenentatges que els ajudaran a créixer i a formar-se com a persones.


I, com ja sabeu, a la nostra escola ens agrada mantenir les tradicions. I una d’aquestes tradicions, és acabar el curs fent una gran festa. L’objectiu d’aquesta festa, no només és fer la cloenda del curs, sinó que també és tancar el projecte transversal, fet des d’I3 fins a 6è, i fer visibles els aprenentatges d’història adquirits pels nostres infants.
El tema d’aquest curs ha estat relacionat amb una de les necessitats bàsiques de qualsevol infant: el joc. I és que jugar sempre ha estat una gran passió de la humanitat. En totes les cultures, en qualsevol indret del món, el joc sempre hi ha estat present.


El punt de partida del projecte ha estat la pregunta següent: “Fem una partida? Descobrim a què jugaven els nostres avantpassats.” A partir d’aquest projecte els infants han après:
– que no sempre s’ha jugat al mateix.
– que alguns dels jocs que es juguen avui en dia, en realitat es van inventar en temps molt antics i que han anant evolucionant fins arribar els nostres dies.
– a situar alguns jocs en la línia cronològica del temps segons les etapes de la història.
– i a saber jugar alguns dels jocs treballats.


La tarda del passat divendres 14 de juny, els infants van mostrar tots aquest coneixements en l’espectacle, en la ja dissetena festa de final de curs del Pla del Puig.
Una gran tarda que va acabar amb un sopar a la fresca per a tota la comunitat educativa i organitzat per l’Associació de Famílies.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

El racó de Rosa Brucart: “Kaboom i perspectiva”
19 views
19 views

El racó de Rosa Brucart: “Kaboom i perspectiva”

Rosa Brucart - 21 de juliol de 2024
CNL Montserrat: Obrim la gana
19 views
19 views

CNL Montserrat: Obrim la gana

CNL Montserrat - 21 de juliol de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com