0 Shares 1029 Views

Cloenda de la temporada de pastorets

12 de gener de 2020
1029 Views

Hem tancat la tretzena temporada de Pastorets al nostre poble després de les dues representacions dels dies 26 i 29 de desembre, amb un balanç positiu, havent superat el repte de posar en escena aquest espectacle complex de producció pròpia, amb tot el muntatge escenogràfic, de decorats, atretzo, llums, efectes especials, so, etc. I tot coordinat i realitzat per la nostra gent de l’Elenc Teatral dels Pastorets.
També cal ressaltar el treball actoral, amb noves incorporacions, canvis de papers, molt especialment significativa la substitució dels tres protagonistes masculins de tota la vida per tres noies, les nostres joves actrius, Anna Font, Mar Galobart i Irene Kosanovic, que ho van saber resoldre esplèndidament.
Tots plegats sumem una cinquantena de persones entregades a la noble causa de complir amb la tradició de portar al nostre poble aquest espectacle nadalenc, teatral i tradicional dels Pastorets.
És clar que ens queda molt per aprendre i millorar, per això volem fer una crida a les persones de caire “teatrero”, que vulguin sumar- se al nostre Elenc, que ens aportin noves il·lusions, idees i propostes per ajudar-nos a seguir creixent en els reptes que els Pastorets tenen en la seva evolució com a estendard de la cultura popular a Catalunya.
Finalment, volem donar les gràcies a les 241 persones que van compartir amb nosaltres l’espai del Casal Cultural com a espectadors dels Pastorets i donant sentit a la nostra feina. Com diu la dita popular: “Pocs i bons”.
Fins l’any vinent, que esperem compartir amb vosaltres la joia del Nadal amb uns Pastorets més reconeguts i participatius!
Enric Rafart

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com