0 Shares 88 Views

Cinema 2.0 a Fruitós de Bages

24 de setembre de 2021
88 Views
Per: Laia Feliu i Rodríguez. – Regidora de cultura i festes, entitats i sanitat.

Després de més de vint-i-cinc anys sense cinema a Sant Fruitós de Bages, aquest diumenge dia 26 de setembre a dos quarts de set de la tarda  i al Teatre Casal Cultural, podrem tornar a gaudir del setè art a casa nostra.

Des de l’equip de Govern ho vam tenir clar des del primer moment, volem posar èmfasi en la cultura, per això engeguem aquest projecte amb la compra de pantalla i projector de qualitat. Aquesta inversió ens permetrà gaudir a tots i a totes del cinema, i ho podrem fer amb qualitat d’imatge i amb qualitat de so.

També ens va semblar molt interessant adherir-nos al Cicle Gaudí de cinema català, perquè a part d’apostar fermament en cultura, també apostem per la proximitat. Catalunya té un bon i gran planter d’artistes i aquesta adhesió és una bona manera de demostrar que ens ho creiem fermament.

També tenim molt clar, que el públic encarat al Cicle Gaudí, no agafa totes les franges d’edat i és per això, que seguim treballant per poder fer arribar el cinema a tothom, no ens oblidem dels més petits i les més petites de casa.

Aquest diumenge però, us animem a venir a veure “La dona il·legal”, una pel·lícula de Ramon Térmens, nominada a dos premis Gaudí, no recomanada a menors de 12 anys pel seu contingut, ja que tracta temes malauradament tant actuals i tant injustos com som: la immigració, el racisme, la lluita i reivindicació social i la corrupció i l’abús de poder dins les autoritats de l’estat, en definitiva, una pel·lícula que de ben segur no ens deixarà indiferents.

 

 

 

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com