Ciclisme: Ultramarató BTT Guillem Muñoz 3r Master a la Pedals de Foc Non Stop Ultramarathon 2023

12 de juliol de 2023
414 Views

La Pedals de Foc Non Stop MTB Ultramarathon 2023 organitzada pel Club Ciclista Pedals del Món es va celebrar a la Vall d’Aran.

El PDF és un raid de btt, amb dos recorreguts, un l’opció OR, d’uns 213 quilòmetres i amb 6.200 metres de desnivell positiu amb sortida i arribada a Vielha, i l’altre, opció PLATA, amb un recorregut de 112 kms i 2.700 metres de desnivell positiu amb sortida a la Torre de Capdella (Vall Fosca) i arribada a Viella.

La categoria individual es dividia en: Joves (18 a 25 anys), Sèniors ( De 26 a 39 ), Màsters ( De 40 a 49 ) , Grand Masters ( De 50 a 59 ) i Great Grand Masters ( 60+). Mentre que la categoria Parelles : Parelles masculines, Parelles femenines i Parelles mixtes. Va comptar amb la participació de 839 corredors, acabant les curses 700.

A la cursa d’OR es va imposar el ciclista del club La Marca C.C., Llibert Mill amb un temps de 10h.47m., mentre que el santfruitosenc Guillem Muñoz (Òdena E.C.) fou sisè de la general i tercer dels Masters, amb un temps de 10:46:52. La categoria femenina s’imposava Alba Soles (Edibikes) amb 14:07:41, mentre que en la categoria parelles mixtes fou guanyada pels santvicentins Raquel Lesdesma i Marc Olea amb 16:15:05. També en la cursa PLATA, la parella navarclina Rosa Palomino i Josep Palomina fou primera en la categoria parella mixtes, amb un temps de 8:10:48.