0 Shares 279 Views

Ens agrada i gaudim de la música a la llar d’infants!

27 de novembre de 2021
279 Views
Per: L’equip de mestres

A la Llar d’Infants Municipal “Les Oliveres” som conscients de la importància de l’Educació Musical en els primers anys de vida de l’infant. És per això que enriquim la nostra metodologia oferint material ric i variat, dedicant unes estones programades per fer música. Les cançons formen part del nostre dia a dia a l’aula i les integrem en el treball dels diferents moments d’hàbits i rutines, com el “Bon dia”, “l’Hora de recollir”…
Les setmanes prèvies al dia de Santa Cecília, patrona dels músics, vam fer tot d’activitats relacionades amb la música amb els diferents grups d’edat. Aquests són alguns dels exemples:


Els més petitons van manipular lliurement uns panells musicals i sensorials que van fer les mestres; els nens i nenes de segon curs van fer audicions amb pintura i van crear pals de pluja i castanyoles ben originals i sonores; els més grans de la Llar van descobrir que materials reciclats també poden convertir-se en instruments musicals i fer amb ells un bon concert!


I finalment, a cada aula s’han visualitzat uns vídeos molt especials… fets per les famílies dels infants, en els que surten cantant, ballant una cançó, tocant instruments… Els hi volem agrair com sempre la seva col·laboració i participació en aquesta proposta tan musical i divertida, que va en camí de convertir-se en una tradició més de la nostra escola.
Esperem que el curs vinent, aquesta celebració, pugui tornar a fer-se amb la visita dels infants de les escoles del poble, per oferir-nos els concerts tan bonics i emotius que ens feien abans de la Pandèmia.

L’equip de mestres

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com