0 Shares 192 Views

CEFAR aposta pel patinatge inclusiu

20 de maig de 2024
192 Views

El club esportiu i recreatiu de Sant Fruitós de Bages, CEFAR, aposta pel patinatge inclusiu sota el lema “Brillem juntes”. El seu propòsit és l’organització d’activitats conjuntes per a esportistes amb discapacitat i sense. Però, a més de brindar-los un espai d’integració, busquen obrir un camí a Catalunya perquè els patinadors i patinadores amb discapacitat siguin examinats sota una categoria adaptada (amb les seves regles pròpies).
En aquest sentit, el club ha presentat una primera proposta de projecte de patinatge inclusiu a la Federació Catalana de Patinatge. D’altra banda, CEFAR espera comptar amb el suport del 10% dels Clubs de la Federació perquè la proposta pugui ser analitzada i, si s’escau, tinguda en compte a la pròxima Assemblea General Ordinària.
Com a exemple de patinatge inclusiu, han pres de referència el reglament de patinatge artístic de la Federación Navarra de Patinaje en el qual tenen establert una normativa de patinatge adaptat.
També, per a l’elaboració de la proposta s’han basat en els projectes inclusius duts a terme a Espanya al patinatge sobre gel.
I en el marc del projecte, CEFAR, té previst fer un trofeu (competició) de patinatge inclusiu al mes de juliol.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com