0 Shares 784 Views

Castaween 2019

14 de novembre de 2019
784 Views

El passat 2 de Novembre vam celebrar una nova edició de la festa del Castaween al barri de la Rosaleda. Aquesta festa barreja els elements més clàssics del Halloween amb el més tradicionals i més nostres de la castanyada. El esquema que vam fer servir és el mateix d’aquests darrers anys.
Es va tallar el trànsit a la Rosaleda per poder fer el “truc o tracte” d’una forma tranquil·la i segura, per després aglutinar la majoria de la gent a la plaça que és a on es van fer la resta d’actes. Aprofito per agrair la paciència i implicació dels veïns, tant per decorar les seves cases, com per donar caramels als nens i nenes que ens van visitar al nostre barri.
Aquest any i com és habitual des de fa uns anys, vam aprofitar la festa per col·laborar recaptant fons per la marató de TV3. Vam situar guardioles a les caixes i vam anar recordant per la megafonia l’existència de les mateixes. Malauradament només vam recaptar 20’7€, però des de l’Associació de veïns de la Rosaleda farem una aportació extra de 250€, amb el que farem una donació total de 270’7€.
Tot seguit vam repartir de forma gratuïta un total de 50 kg de castanyes i 8 litres de mistela. En acabar vam obrir les portes del passatge, que aquest any tenia com a novetat varis passadissos extra per separar als integrants de cada grup obligant-los a fer camins diferents, a això i per mitjà de les parets mòbils, vam crear un efecte de laberint que dificultava trobar la sortida. Nosaltres creiem que va ser un èxit i pensem que és important anar provant i fent coses diferents cada any per intentar fugir de la rutina.
Com sempre, paral·lelament a tot això hi va haver el concurs de les cases engalanades, música i frankfurts que van ajudar a passar una bona estona amb família.
Des de l’associació volem aprofitar l’ocasió per donar les gràcies a tots els col·laboradors, ajuntament i patrocinadors, així com a la junta i a tota la gent anònima que va estar treballant durant tota la jornada, perquè va ser gràcies a la seva implicació i treball que vam aconseguir poder celebrar aquesta festa sense cap incident i amb un èxit rotund.
Agraeixo especialment a tots els veïns, membres de la junta i voluntaris que van estar treballant en el passatge, tant fent d’actors com en la seva construcció, doncs no us podeu imaginar la quantitat d’hores que hi han dedicat per poder fer realitat un passatge tant i tant ben fet amb els recursos que disposem.
Des de l’associació de veïns de la Rosaleda us volem donar les gràcies a tots els qui ens vau voler acompanyar i us convidem a vindre a la propera edició del Castaween.
David Fernández

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com