0 Shares 1420 Views

Carta oberta a la regidora Cristina Murcia

2 de setembre de 2019
1420 Views

Durant 8 anys hem governat Sant Fruitós de Bages assolint plenament els objectius fixats. Els pactes signats entre nosaltres han servit per fer prosperar de forma important el nostre poble. Gent fent Poble ha liderat un canvi clar en la forma de fer i la consecució dels objectius, en relació als quals el PSC no ha estat un mer observador, si no que ha jugat el paper de coparticipador.
Des del passat mes de maig, coneguts els resultats de les passades eleccions municipals, crec que podem dir que el recolzament dels ciutadans a Gent fent Poble i també al PSC ha augmentat -en nombre de vots i en percentatge de vots-. Gent fent Poble ha obtingut un regidor més (6) i el PSC ha mantingut el que tenia (2). Tot això després de 8 anys de govern i d’un possible desgast que no ha ocorregut. Tot això treballant conjuntament amb un Cartipàs de l’Alcalde i amb un Cartipàs de Ple que s’ha mostrat del tot efectiu i bo.
Ara mateix però ens trobem amb un PSC que no vol ser al govern municipal, o almenys sí que puc dir que ens trobem amb una Cristina Murcia que no vol ser al govern municipal, i que a més demana de canviar de forma important uns cartipassos que durant 8 anys han sigut bons. Uns cartipassos aprovats per GfP i pel PSC que han sigut efectius i eficaços al servei dels nostres ciutadans. Les urnes així ens ho han demostrat.
Per això en aquesta carta oberta li demano a la regidora Cristina Murcia (cap de llista del PSC) que expliqui públicament perquè un Cartipàs que ha estat bo pel PSC durant 8 anys, ara resulta que ja no ho és ? Com és que les regles de joc que han estat beneïdes i coparticipades pel PSC -en benefici dels nostres veïns- ara no són vàlides ?
Per si li serveix com a guia per elaborar la resposta li faré una proposta i un recordatori.
Proposta: aprovem per aquesta legislatura el mateix Cartipàs de Ple que vàrem aprovar junts fa 4 anys ?
Recordatori: fa 2 any el president de la secció local d’ERC em va proposar de trencar el pacte de govern amb el PSC (amb vostè) i jo no vaig acceptar-ho. El nostre pacte de govern municipal (GfP + PSC) funcionava positivament pels nostres ciutadans i ERC se’l volia carregar. Ara vostè està en un tripartit a l’ombra (des de l’oposició) donant-se la mà amb qui fa 2 anys se la va voler carregar.
Sra. Cristina Murcia, aprovi el Cartipàs igual que el de fa 4 anys, o tal com va dir, deixi pas als seus companys de partit per tal que pactin un govern estable amb GfP. A tots ens ha anat bé, i quan dic tots em refereixo als nostres ciutadans.
Atentament,
Joan Carles Batanés Subirana, Alcalde

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

10è aniversari de la nova biblioteca
79 views
79 views

10è aniversari de la nova biblioteca

Redacció - 18 de juny de 2024
Eleccions Parlament Europeu 2024
60 views
60 views

Eleccions Parlament Europeu 2024

Redacció - 18 de juny de 2024
Opinions de sobretaula: Una gimcana diferent
60 views
60 views

Opinions de sobretaula: Una gimcana diferent

Marina Puigdellívol - 18 de juny de 2024
Darreres activitats del curs
79 views
79 views

Darreres activitats del curs

Escola de Música i Arts Navarcles-Sant Fruitós. - 17 de juny de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com