0 Shares 456 Views

Carta del president Associació +Gent fent Poble

14 de juny de 2020
456 Views

Una cosa em corre pel cap des de fa dies, deixar la presidència de GfP. No tinc problemes amb la gent de l’associació, estic orgullós de que em proposessin ser el President i crec que qualsevol li agradaria formar part d’un grup humà que es trenca el cap pensant en els ciutadans del poble, siguin del color que siguin i siguin més afins o menys.

Potser és la política d’aquest país la que em té més desenganyat o el sistema que fa que hi hagi persones que posin pals a les rodes a coses que, en el cas que s’acabi produint, es veuen que són bones per molta part de la població i eren del tot necessàries.

Potser, fins i tot, és el fet que mai no es pot fer content a tothom el què em fa no estar content del tot. Però, sobretot, és veure com la gent no actua conseqüentment si no és per benefici propi. Aquesta actitud em recorda una mica als nens en edat escolar que practiquen un esport i sempre volen tenir la pilota ells i no la passen. No entenen que els altres poden ajudar a fer quelcom millor el joc encara que potser no en siguin protagonistes. Això amics és la política d’aquest país. El voler estar assentat a la cadira i tenir una pujada d’hormones de satisfacció al veure que ets més que els altres i és únicament per a tu. On sempre es diu no a coses si no les proposa el teu partit. No vagi a ser que prenguin protagonisme els altres en comptes de tu!

Si una cosa m’ha agradat de la meva experiència en política “local” (és política tot i que jo li diria servei a les persones…) és justament el que he après a GfP i el lema que sempre ha defensat i dit l’alcalde Batanès: “El que hem de fer és ajudar a les persones i no només fent coses visibles. La rajola de la vorera de davant de casa d’un ciutadà és tan important com qualsevol altra cosa”. Això és humilitat i servei. Això és pensar en els demés.

He tingut coneixements de moltes coses que han passat durant la meva estada a GfP (uns 5 anys aproximadament). comportaments de baix nivell, mentides, calumnies, idees i accions pròpies que se les han atribuït altres, coses que s’han dit a la oposició com a propostes i que les han publicat ràpidament ells com si la idea fos seva, etc… això en una escola, seguint l’exemple dels nens petits que he dit abans, ara se’n diria Moobing però, com que som grandets, en diria desgast. Aquest desgast fa que les persones vulguin tirar la tovallola sovint.

Potser aquests siguin els motius que fa que em plantegi deixar la presidència de GfP.
Només una cosa fa que continuï i és veure com els meus companys al govern reben aquest desgast multiplicat per 1000 i segueixen volent seguir amb la seva tasca pel bé del poble. Per respecte i admiració a ells no puc deixar-ho i per respecte a ells crec que no es mereixen el que estan passant en aquests moments. Potser algun dia ho deixaré per un altre motiu personal i de més pes, o potser, no em voldran ells a mi perquè, tot s’ha de dir, la sensació de que no sé si em mereixo tenir aquests companys de viatge fa que em senti petit en comparació.

Sempre he defensat que ens hem de sentir orgullosos d’aquest poble, jo en soc fill en adopció (si em permeteu dir-ho així). Vaig anar al Paidos durant tota la meva infantesa i ara hi visc des de fa uns 15 anys i veure el canvi que ha fet el poble en aquesta època GfP em fa sentir orgullós del poble. Veure com s’ha vist en aquesta època de Coronavirus que érem un referent de gestió i de sensibilitat vers el ciutadà m’ha refermat aquest sentiment d’orgull. Sentir com altres poblacions poden tenir una mirada d’admiració o fins i tot d’enveja m’omple totalment.

És per això que segueixo i és per això que trobo del tot injusta aquesta moció de censura.
Gràcies per la solidaritat demostrada, l’escalf i les mostres de suport. Això ho tindrem gravat a foc al nostre cor.

Som GfP, estem orgullosos del nostre poble i personalment estic molt orgullós de la gent que en formem part d’aquest projecte, siguin activament de l’associació o simpatitzants. Tot som importants i imprescindibles i tots tindrem un tros de la història del poble fet per nosaltres…

David Serrano
President Associació
+Gent fent Poble

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Ara que ja s’acaba batxillerat…
60 views
60 views

Ara que ja s’acaba batxillerat…

Institut Gerbert d’Aurillac - 22 de maig de 2024
L’atenció personal, una espècie en vies d’extinció?
46 views
46 views
DAKAR 2025 Direcció a SHUBAYTAH
96 views
96 views

DAKAR 2025 Direcció a SHUBAYTAH

Redacció - 20 de maig de 2024
“Albiol encerta”
73 views
73 views

“Albiol encerta”

Narcís Lupón - 20 de maig de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com