0 Shares 730 Views

Carta de la família Figueras

10 d'octubre de 2021
730 Views

En nom de la família Figueras, jo, Jordi Figueras, vull fer algunes importants rectificacions a l’article L’alcaldessa Mazcuñán retira unes pancartes… del darrer 27 de setembre.
Les pancartes esmentades, que van aparèixer dins del nostre terreny privat -que serveix temporalment a l’Ajuntament per accedir a la finca confrontant, Can Figueras-, van ser penjades sense el nostre consentiment ni coneixement.
El 12 de setembre em vaig assabentar, quan era de viatge a Alacant, que uns desconeguts havien entrat al nostre terreny per a col·locar-hi aquestes pancartes, les quals per tant no han de ser atribuïdes en cap cas a la nostra família. Immediatament vaig demanar a l’Ajuntament -amb claus d’accés, com s’ha dit, per ser propietari de Can Figueras- que pogués restablir la situació anterior.
És ben clar, sense fer cap consideració sobre el fons, que l’únic aspecte greu rau en un accés no autoritzat a una propietat privada, i la decisió de retirar les pancartes n’és tan sols la conseqüència.
Cap dels membres de la família té dret a vot al poble de Sant Fruitós. La nostra prioritat absoluta és preservar i honorar la memòria del nostre pare i avi Alfred Figueras, per la qual cosa volem tenir les millors relacions possibles amb tots els grups polítics representats al Consistori, així com amb totes les altres organitzacions i entitats del poble.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Editorial 1645
86 views
86 views

Editorial 1645

Brogit Difonem Cultura - 2 de juny de 2023
La vida bé val un somriure (9)
146 views
146 views

La vida bé val un somriure (9)

Miquel P. Cortina - 1 de juny de 2023
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com