0 Shares 170 Views

Carta de la família Figueras

10 d'octubre de 2021
170 Views

En nom de la família Figueras, jo, Jordi Figueras, vull fer algunes importants rectificacions a l’article L’alcaldessa Mazcuñán retira unes pancartes… del darrer 27 de setembre.
Les pancartes esmentades, que van aparèixer dins del nostre terreny privat -que serveix temporalment a l’Ajuntament per accedir a la finca confrontant, Can Figueras-, van ser penjades sense el nostre consentiment ni coneixement.
El 12 de setembre em vaig assabentar, quan era de viatge a Alacant, que uns desconeguts havien entrat al nostre terreny per a col·locar-hi aquestes pancartes, les quals per tant no han de ser atribuïdes en cap cas a la nostra família. Immediatament vaig demanar a l’Ajuntament -amb claus d’accés, com s’ha dit, per ser propietari de Can Figueras- que pogués restablir la situació anterior.
És ben clar, sense fer cap consideració sobre el fons, que l’únic aspecte greu rau en un accés no autoritzat a una propietat privada, i la decisió de retirar les pancartes n’és tan sols la conseqüència.
Cap dels membres de la família té dret a vot al poble de Sant Fruitós. La nostra prioritat absoluta és preservar i honorar la memòria del nostre pare i avi Alfred Figueras, per la qual cosa volem tenir les millors relacions possibles amb tots els grups polítics representats al Consistori, així com amb totes les altres organitzacions i entitats del poble.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Un matí de diumenge.
18 views
18 views

Un matí de diumenge.

Redacció - 17 d'octubre de 2021
Les tres pedres
17 views
17 views

Les tres pedres

Redacció - 16 d'octubre de 2021
F.C. Fruitosenc. Secció 4 Tocs
1012 views
1012 views

F.C. Fruitosenc. Secció 4 Tocs

Redacció - 16 d'octubre de 2021
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com