0 Shares 268 Views

Carta de comiat a l’Escola Paidos

21 de juny de 2024
268 Views

Estimada Escola Paidos,

Ha arribat el moment de dir-te adéu. Després de tants anys, marquem el final d’una etapa molt important de la nostra vida. Ha arribat el moment que cadascun de nosaltres seguim el nostre propi camí, amb la mirada posada al lloc on ens proposem arribar.

Quan mirem enrere en el temps són molts els records que ens venen a la ment. Recordem els riures compartits, aquells contagiosos en els quals no podíem parar, aquells cops en els que anar a classe no ha sigut una obligació i hem sentit l’Escola Paidos com casa nostra, com una segona família i com un lloc on sentir-nos segurs/es. Recordem les amistats que hem creat i les persones que hem conegut, ara ens adonem de tot el que hem après i crescut junts des que érem petits/es.

Han sigut molts anys plens d’emocions, és difícil expressar amb paraules tot el que hem viscut aquí. Sempre recordarem els viatges, a Roma i a Brighton, les excursions a Port Aventura i aquelles petites sortides a Sant Benet, les colònies a Mas Llop de primària, les esquiades a la Masella, els concerts i les cantades de Nadal i totes les classes en les que rèiem més que treballàvem.

I després d’aquest viatge, també queden moments pels agraïments. Volem agrair a cada professor que ens ha acompanyat durant tots aquests anys. Els aprenentatges han anat molt més enllà de les assignatures que ens ensenyàveu a l’aula. Ens heu ajudat a ser millors persones i us volem donar les gràcies per la vostra paciència i les estones que hem passat junts. Gràcies a totes les famílies i totes les persones que ens han acompanyat en aquesta gran etapa, per sempre estar allà, per animar-nos en els moments difícils i per celebrar amb nosaltres cada fita aconseguida.

Estem molt orgullosos i orgulloses de ser part d’aquesta generació, la del 2008. Junts hem creat moments inoblidables que ens quedaran marcats per sempre.

Fins sempre, Escola Paidos! Potser els nostres camins es tornen a trobar en un futur. Sempre tindràs un lloc al nostre cor.

Alumnes de 4t d’ESO, Promoció 2008.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

El racó de Rosa Brucart: “Kaboom i perspectiva”
18 views
18 views

El racó de Rosa Brucart: “Kaboom i perspectiva”

Rosa Brucart - 21 de juliol de 2024
CNL Montserrat: Obrim la gana
19 views
19 views

CNL Montserrat: Obrim la gana

CNL Montserrat - 21 de juliol de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com