0 Shares 207 Views

Carta al director

4 de juliol de 2023
207 Views

Han passat les eleccions, s’ha celebrat el ple de constitució i s’ha conformat govern. Certament, a Gent Fent Poble poden estar, no contents, sinó contentíssims de com han anat les coses vist l’escrutini, la meva reflexió gira a l’entorn del perquè d’aquest resultat, en tot cas, una reflexió ben personal.

Fa tres anys i després d’un de legislatura governant GFP amb 6 regidors, afegiré que a les portes d’obtenir-ne 7, arriba una sorprenent moció de censura d’ERC, JUNTS I PSC que, davant la perplexitat generalitzada que es podia percebre, les més de 2.000 signatures registrades i les manifestacions populars, va tirar endavant, deixant GFP a l’oposició i conformant-se, així, un tripartit encapçalat per Àdria Mazcuñán, d’ERC. Una alcaldessa, ex-alcaldessa ara, que durant la recent campanya, en un acte que no oblidaré, va tractar el candidat Batanés i aleshores ex-alcalde, de cacic!

Modestament, li diré què entenc per cacic: un cacic menteix, actua amb prepotència, coacciona, fa llistes negres i tendeix a acusar els altres d’allò que és un mateix. Creu, fermament, que la gent és estúpida. En aquest sentit, volia posar com a exemple de caciquisme el què hem patit dins l’àmbit familiar més proper, però a casa ja es defensen sols fa dies.

El què vostè no va saber veure, potser, és que qui actuava com un cacic, com aquell o aquella que menysprea la gent, que pensa allò de què “la gent és tonta”, era vostè.

La gran majoria de santfruitosencs i santfruitosenques si ho van veure clar i així li ha anat. Sembla, però, que no en té prou: amb una nul.la autocrítica, s’atreveix, després del contundent missatge de les urnes del poble a qui vostè pretenia tornar a governar, a fer un balanç autocomplaent en lloc de fer un anàlisi per saber què l’ha portat a aquest fracàs… no sóc molt de medalles i condecoracions, però, en tot cas, aquestes les han de posar els altres en reconeixement  a algú, però en el seu cas i vist el seu recent escrit, se les autoimposa, una cosa, sigui dit de passada, molt de cacic.

Bona Festa Major.

Teresa Descals

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Nota del Consell parroquial: Diumenge 25 de febrer II de Quaresma  —B—
361 views
361 views

Nota del Consell parroquial: Diumenge 25 de febrer II de Quaresma —B—

Consell de la Paròquia de Sant Fruitós de Bages - 23 de febrer de 2024
Horaris del cap de setmana ASFE
289 views
289 views

Horaris del cap de setmana ASFE

Redacció - 23 de febrer de 2024
Editorial 1677
332 views
332 views

Editorial 1677

Redacció - 23 de febrer de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com