0 Shares 882 Views

Cap benefici personal. (Resposta a l’escrit de GfP del Montpeità 1558)

3 d'agost de 2021
882 Views
Per: David Uró Vilanova -Regidor a l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages

 

No és que ens faltin assumptes importants per abordar, però hi ha acusacions que no es poden passar per alt. Per això escric aquesta resposta a les acusacions fetes per GfP la setmana passada.

Desmenteixo que hagi utilitzat un logotip municipal en benefici propi, no m’he beneficiat ni d’un sol euro, ni d’un sol cèntim, en cap cas de cap imatge o logotip municipal.

 

El mes de març vaig fer un escrit com a regidor de l’Ajuntament, que va ser publicat al Setmanari Montpeità, i per il·lustrar-lo vaig utilitzar part d’una imatge municipal.  L’article tenia l’objectiu informar i difondre l’acció del govern municipal, per tant en cap cas per un benefici personal.

El setmanari va publicar l’article a  les xarxes socials, i jo vaig limitar-me a compartir aquest enllaç.  De fet això és absolutament habitual i estès entre els regidors i regidores i grups municipals, també de l’oposició, que compartim imatges de l’Ajuntament a les xarxes. Per tant no entenc la sorpresa i l’acarnissament demanant la meva dimissió.

 

No entraré a valorar aquest atac personal per una publicació feta al març, simplement reproduiré una frase publicada al diari Ara d’aquest diumenge:   “No votem els polítics perquè facin rebequeries o es barallin com al pati de l’escola; els votem perquè deixin els sentiments a banda quan hi ha coses més importants en  joc…”

 

[…] ESCRIT GFP […]

 

 

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Les cròniques d’en Gregori Partagàs. Can Ferrer
23 views
23 views

Les cròniques d’en Gregori Partagàs. Can Ferrer

Galdric Sala - 1 de febrer de 2023
UN PRESSUPOST MÉS ALT NO ÉS SENYAL DE FER MÉS COSES
38 views
38 views

UN PRESSUPOST MÉS ALT NO ÉS SENYAL DE FER MÉS COSES

Comunicació Grup Municipal Gent fent Poble - 31 de gener de 2023
Frase de la setmana. Lao Tse
3988 views
3988 views

Frase de la setmana. Lao Tse

Redacció - 30 de gener de 2023
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com