0 Shares 159 Views

Cap benefici personal. (Resposta a l’escrit de GfP del Montpeità 1558)

3 d'agost de 2021
159 Views
Per: David Uró Vilanova -Regidor a l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages

 

No és que ens faltin assumptes importants per abordar, però hi ha acusacions que no es poden passar per alt. Per això escric aquesta resposta a les acusacions fetes per GfP la setmana passada.

Desmenteixo que hagi utilitzat un logotip municipal en benefici propi, no m’he beneficiat ni d’un sol euro, ni d’un sol cèntim, en cap cas de cap imatge o logotip municipal.

 

El mes de març vaig fer un escrit com a regidor de l’Ajuntament, que va ser publicat al Setmanari Montpeità, i per il·lustrar-lo vaig utilitzar part d’una imatge municipal.  L’article tenia l’objectiu informar i difondre l’acció del govern municipal, per tant en cap cas per un benefici personal.

El setmanari va publicar l’article a  les xarxes socials, i jo vaig limitar-me a compartir aquest enllaç.  De fet això és absolutament habitual i estès entre els regidors i regidores i grups municipals, també de l’oposició, que compartim imatges de l’Ajuntament a les xarxes. Per tant no entenc la sorpresa i l’acarnissament demanant la meva dimissió.

 

No entraré a valorar aquest atac personal per una publicació feta al març, simplement reproduiré una frase publicada al diari Ara d’aquest diumenge:   “No votem els polítics perquè facin rebequeries o es barallin com al pati de l’escola; els votem perquè deixin els sentiments a banda quan hi ha coses més importants en  joc…”

 

[…] ESCRIT GFP […]

 

 

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

El ball
211 views
211 views

El ball

Redacció - 14 de setembre de 2021
Crims a Sant Fruitós. Capítol 2 .
73 views
73 views

Crims a Sant Fruitós. Capítol 2 .

Redacció - 14 de setembre de 2021
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com