0 Shares 851 Views

Cap a la nova normalitat.

5 de juny de 2020
851 Views

Des del dia 1 de juny, la Regió Sanitària Central, està en la fase 2 de la desescalada. Hem vist que a Sant Fruitós han canviat algunes de les restriccions que teníem, com:

Escoles. Obertura durant 3 setmanes de juny, per alguns alumnes.

CAP. El Centre d’Atenció Primària de Sant Fruitós de Bages retorna a l’atenció personalitzada, tant d’adults com de pediatria. El centre mantindrà el seu horari habitual, de dilluns a divendres des de les 8 del matí i fins a les 8 del vespre. Els usuaris que necessitin atenció sanitària hauran de trucar prèviament per demanar hora al telèfon 93 876 09 12.

Biblioteca. A partir del dimecres 3 de juny, l’accés és obert a la ciutadania. Dilluns i dimecres al matí: de 10:30 a 13:30 h. Dimarts, dijous i divendres tardes: de 16:30 a 19:30 h.

Establiments i comerç minorista. Poden obrir al públic els establiments i locals comercials minoristes, sense restricció de metres quadrats, amb les següents condicions:Aforament del 40%. Si hi ha diverses plantes, a cada planta ha d’haver-hi el mateix aforament. S’ha de garantir una distància mínima de 2 metres entre clients. Si no es pot garantir, només pot haver-hi un client dins del local.

Restaurants i bars. Poden obrir al públic per consumir dins del local sense superar el 40 % de l’aforament. El client que vulgui prendre quelcom haurà d’asseure’s en una taula. L’autoservei a la barra no està permès.

Església. Es permet l’assistència a llocs de culte sempre que no se superi la meitat de l’aforament i es compleixin les mesures de seguretat i higiene. Dins de l’espai disponible, cal mantenir una distància de seguretat de mínim un metre entre persones.

Assistència a vetlles i enterraments. Pel que fa a les vetlles, es poden fer a qualsevol tipus d’instal·lacions amb un límit màxim de 25 persones a l’aire lliure i 15 en espais tancats. Quant als enterraments o comiats per incineració, es restringeix l’assistència a 25 persones entre familiars i persones properes, a més del ministre de culte o qui oficia la pràctica de ritu funerari. Cal mantenir la distància mínima de seguretat de 2 metres, higiene de mans i ús de mascareta.

Nat’s. Centre de natació i esports. Obertes les piscines. Cal fer reserva prèvia.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

“Alcarràs” a Sant Fruitós
37 views
37 views

“Alcarràs” a Sant Fruitós

Redacció - 25 de novembre de 2022
Horaris ASFE del cap de setmana
34 views
34 views

Horaris ASFE del cap de setmana

ASFE - 25 de novembre de 2022
Secció FC Fruitosenc
63 views
63 views

Secció FC Fruitosenc

SFEscolaFutbol – FC Fruitosenc – - 25 de novembre de 2022
Editorial 1619
31 views
31 views

Editorial 1619

Brogit Difonem Cultura - 25 de novembre de 2022
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com