0 Shares 766 Views

Cap a la nova normalitat.

5 de juny de 2020
766 Views

Des del dia 1 de juny, la Regió Sanitària Central, està en la fase 2 de la desescalada. Hem vist que a Sant Fruitós han canviat algunes de les restriccions que teníem, com:

Escoles. Obertura durant 3 setmanes de juny, per alguns alumnes.

CAP. El Centre d’Atenció Primària de Sant Fruitós de Bages retorna a l’atenció personalitzada, tant d’adults com de pediatria. El centre mantindrà el seu horari habitual, de dilluns a divendres des de les 8 del matí i fins a les 8 del vespre. Els usuaris que necessitin atenció sanitària hauran de trucar prèviament per demanar hora al telèfon 93 876 09 12.

Biblioteca. A partir del dimecres 3 de juny, l’accés és obert a la ciutadania. Dilluns i dimecres al matí: de 10:30 a 13:30 h. Dimarts, dijous i divendres tardes: de 16:30 a 19:30 h.

Establiments i comerç minorista. Poden obrir al públic els establiments i locals comercials minoristes, sense restricció de metres quadrats, amb les següents condicions:Aforament del 40%. Si hi ha diverses plantes, a cada planta ha d’haver-hi el mateix aforament. S’ha de garantir una distància mínima de 2 metres entre clients. Si no es pot garantir, només pot haver-hi un client dins del local.

Restaurants i bars. Poden obrir al públic per consumir dins del local sense superar el 40 % de l’aforament. El client que vulgui prendre quelcom haurà d’asseure’s en una taula. L’autoservei a la barra no està permès.

Església. Es permet l’assistència a llocs de culte sempre que no se superi la meitat de l’aforament i es compleixin les mesures de seguretat i higiene. Dins de l’espai disponible, cal mantenir una distància de seguretat de mínim un metre entre persones.

Assistència a vetlles i enterraments. Pel que fa a les vetlles, es poden fer a qualsevol tipus d’instal·lacions amb un límit màxim de 25 persones a l’aire lliure i 15 en espais tancats. Quant als enterraments o comiats per incineració, es restringeix l’assistència a 25 persones entre familiars i persones properes, a més del ministre de culte o qui oficia la pràctica de ritu funerari. Cal mantenir la distància mínima de seguretat de 2 metres, higiene de mans i ús de mascareta.

Nat’s. Centre de natació i esports. Obertes les piscines. Cal fer reserva prèvia.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Crims a Sant Fruitós (capítol XXVII)
29 views
29 views

Crims a Sant Fruitós (capítol XXVII)

Marina Altimira - 7 d'agost de 2022
18, i ara què?
77 views
77 views

18, i ara què?

Josep Sanfeliu - 6 d'agost de 2022
La biblioteca romandrà tancada del 8 al 15 d’agost, per causes de força major.
63 views
63 views

La biblioteca romandrà tancada del 8 al 15 d’agost, per causes de força major.

Comunicació Ajuntament Sant Fruitós de Bages - 5 d'agost de 2022
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com