0 Shares 854 Views

Caminada a Les Brucardes

29 de març de 2019
854 Views

Dissabte passat dia 23, a les 9 de matí, una vuitantena de persones ens vam aplegar davant el local de l’Associació de Veïns de Les Brucardes disposats a passejar pel Camí de Ronda de la urbanització, que, des que s’hi ha instal·lat la nova passarel·la metàl·lica, ja es pot seguir de manera ininterrompuda.

Després de recórrer els 1205 metres que separen els dos extrems del camí que va des del carrer Burjons fins al carrer Riu d’Or passant per la font de La Tolega i que discorre paral·lel al riu Llobregat, es va seguir per l’altra vessant de la muntanya per enfilar al cap d’una estona la pujada fins arribar a la zona esportiva on tothom va poder recuperar forces tot esmorzant un fantàstic entrepà de botifarra.

Al llarg de la sortida, a banda del magnífic paisatge que es pot veure durant tot el recorregut, es va poder conèixer la com ja hem dit nova passarel·la així com també la barana de seguretat i els rètols informatius.

Sens dubte, aquesta iniciativa conjunta de l’Associació de Veïns i l’Ajuntament, va ser una bona manera de fer salut gaudint del bon temps del primer dissabte de primavera i de les vistes immillorables de la llera del Llobregat i de la muntanya de Montserrat.

Redacció

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com