0 Shares 928 Views

Caminada a Les Brucardes

29 de març de 2019
928 Views

Dissabte passat dia 23, a les 9 de matí, una vuitantena de persones ens vam aplegar davant el local de l’Associació de Veïns de Les Brucardes disposats a passejar pel Camí de Ronda de la urbanització, que, des que s’hi ha instal·lat la nova passarel·la metàl·lica, ja es pot seguir de manera ininterrompuda.

Després de recórrer els 1205 metres que separen els dos extrems del camí que va des del carrer Burjons fins al carrer Riu d’Or passant per la font de La Tolega i que discorre paral·lel al riu Llobregat, es va seguir per l’altra vessant de la muntanya per enfilar al cap d’una estona la pujada fins arribar a la zona esportiva on tothom va poder recuperar forces tot esmorzant un fantàstic entrepà de botifarra.

Al llarg de la sortida, a banda del magnífic paisatge que es pot veure durant tot el recorregut, es va poder conèixer la com ja hem dit nova passarel·la així com també la barana de seguretat i els rètols informatius.

Sens dubte, aquesta iniciativa conjunta de l’Associació de Veïns i l’Ajuntament, va ser una bona manera de fer salut gaudint del bon temps del primer dissabte de primavera i de les vistes immillorables de la llera del Llobregat i de la muntanya de Montserrat.

Redacció

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Les cròniques d’en Gregori Partagàs. Can Ferrer
23 views
23 views

Les cròniques d’en Gregori Partagàs. Can Ferrer

Galdric Sala - 1 de febrer de 2023
UN PRESSUPOST MÉS ALT NO ÉS SENYAL DE FER MÉS COSES
38 views
38 views

UN PRESSUPOST MÉS ALT NO ÉS SENYAL DE FER MÉS COSES

Comunicació Grup Municipal Gent fent Poble - 31 de gener de 2023
Frase de la setmana. Lao Tse
3988 views
3988 views

Frase de la setmana. Lao Tse

Redacció - 30 de gener de 2023
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com