0 Shares 714 Views

Calçotada jove

9 d'abril de 2019
714 Views

Entre festes i més festes, tals com la Festa de l’arròs i el Carnestoltes de Sant Fruitós de Bages, per fi arriba la festa que tant de temps portem esperant els joves i adults del poble. S’acosta el 31 de març i arriba la “Calçotada Jove de Santfree”!

La calçotada és una festa i tradició popular on tant joves com adults ens reunim amb amics, familiars i companys per gaudir i dinar uns bons calçots i botifarres.
Aquesta tradició va sorgir fa uns anys, quan un grupet d’entre deu i quinze amics van decidir organitzar una calçotada popular orientant-se en alguns pobles veïns que ja celebraven aquesta gran tradició.

Un cop entesos i aclarides les coses, entre tots van decidir tirar endavant el nou projecte que avui dia coneixem com a Calçotada Jove. Tot i rebre aquest nom però, és una festa oberta a totes les d’edats, perfecta per gaudir d’un gran dia en família, amics i companys conjuntament!

Tot i la gresca i la gran festa, això comporta un esforç i treball de rerefons per part del jovent del poble, els quals organitzen la quantitat de calçots, botifarres, el beure… Per fer tot això tenen la gran ajuda de l’espai jove del qual disposem al poble, el NexeJove, que ens proporciona l’espai, el temps i sobretot el menjar!

Tal com cada any, el dinar popular es finalitza amb bon ambient i bona música, ja que es fa un bingo popular i un concert en directe per gaudir de la música i el “bon rollisme”.

Aitana Esteban

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com