0 Shares 497 Views

Cal disposar de la sala gran de l’esplai perquè les famílies es reuneixin amb els avis de la residència

21 de desembre de 2020
497 Views
Per: Grup Municipal Gent fent Poble  

Des de Gent fent Poble hem demanat al govern Tripartit de Sant Fruitós de Bages que posi a disposició de la Residència d’avis El Lledoner-L’Onada la sala polivalent de l’Esplai de la Gent Gran a fi que les famílies dels residents disposin d’un espai còmode i segur per poder-se reunir i visitar correctament als seus avis i àvies.

Fa uns mesos estava habilitada la zona del bar de l’Esplai per a realitzar aquestes visites familiars, però ara fa unes setmanes el govern Tripartit va decidir cedir aquesta zona al CAP per poder fer els test de la Covid-19. L’errada va estar en no buscar un espai alternatiu en condicions, fet que ha provocat que els avis i àvies hagin de trobar-se amb els seus visitants a la recepció de la residència d’avis sense cap privacitat, amb persones entrant i sortint, i amb altre gent parlant al voltant.

La solució és tant simple i ràpida com deixar a disposició de la residència L’Onada la sala polivalent de l’Esplai, que actualment no s’utilitza i que disposa d’un accés independent de la zona del bar on es fan els test del CAP. És un lloc ampli, segur, protegit i amb les condicions òptimes per mantenir una trobada amb els familiars que visiten als seus avis.

Cal ser més conscients de la situació que vivim i ser sensibles a les necessitats de la nostra gent gran, fet del qual creiem que s’ha oblidat la regidora de serveis socials del govern Tripartit.

 

 

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Eleccions al parlament de Catalunya
87 views
87 views

Eleccions al parlament de Catalunya

Redacció - 17 de maig de 2024
Editorial 1689
1380 views
1380 views

Editorial 1689

Redacció - 17 de maig de 2024
Secció FC Fruitosenc: Sense miracle
1227 views
1227 views

Secció FC Fruitosenc: Sense miracle

SFEscolaFutbol – FC Fruitosenc – - 16 de maig de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com