0 Shares 342 Views

Busca i descobreix el Museu de Sant Fruitós.

12 de setembre de 2020
342 Views

Per: Col.lectiu de Recerca Històrica –

A partir del diumenge 13 de setembre s’inicia una iniciativa per promoure les visites al museu de la memòria de la vinya i el vi. La proposta titulada “Busca i descobreix el Museu de Sant Fruitós” serà mensual i consisteix en trobar en el museu l’eina, peça o objecte que surt en el cartell promocional i que estarà repartit en totes les cartelleres de l’Ajuntament així com establiments comercials de Sant Fruitós de Bages.

Per participar és molt fàcil, només has d’anar al museu a buscar l’objecte que surt a la fotografia i omplir una butlleta que trobaràs al mateix museu i dipositar-la en la urna. Al final de mes es posaran en contacte amb tots els que hagin encertat l’enigma perquè vagin a recollir un petit obsequi a escollir (un obsequi per família i fins a exhaurir unitats) i, si volen, participar de nou buscant un altre objecte a descobrir del proper mes.

Recordem que el Museu de la Memòria de la Vinya i el Vi està ubicat a la Plaça de l’Era de Cal Vallbona número 3 i que està obert cada diumenge de 11:00h a 13:00h. També es poden demanar visites concertades mitjançant el correu electrònic: sfb.museu@santfruitos.cat o al telèfon de l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages 93 878 97 00.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Crims a Sant Fruitós (capítol XXVII)
29 views
29 views

Crims a Sant Fruitós (capítol XXVII)

Marina Altimira - 7 d'agost de 2022
18, i ara què?
77 views
77 views

18, i ara què?

Josep Sanfeliu - 6 d'agost de 2022
La biblioteca romandrà tancada del 8 al 15 d’agost, per causes de força major.
63 views
63 views

La biblioteca romandrà tancada del 8 al 15 d’agost, per causes de força major.

Comunicació Ajuntament Sant Fruitós de Bages - 5 d'agost de 2022
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com