0 Shares 553 Views

Busca i descobreix el Museu de Sant Fruitós.

12 de setembre de 2020
553 Views

Per: Col.lectiu de Recerca Històrica –

A partir del diumenge 13 de setembre s’inicia una iniciativa per promoure les visites al museu de la memòria de la vinya i el vi. La proposta titulada “Busca i descobreix el Museu de Sant Fruitós” serà mensual i consisteix en trobar en el museu l’eina, peça o objecte que surt en el cartell promocional i que estarà repartit en totes les cartelleres de l’Ajuntament així com establiments comercials de Sant Fruitós de Bages.

Per participar és molt fàcil, només has d’anar al museu a buscar l’objecte que surt a la fotografia i omplir una butlleta que trobaràs al mateix museu i dipositar-la en la urna. Al final de mes es posaran en contacte amb tots els que hagin encertat l’enigma perquè vagin a recollir un petit obsequi a escollir (un obsequi per família i fins a exhaurir unitats) i, si volen, participar de nou buscant un altre objecte a descobrir del proper mes.

Recordem que el Museu de la Memòria de la Vinya i el Vi està ubicat a la Plaça de l’Era de Cal Vallbona número 3 i que està obert cada diumenge de 11:00h a 13:00h. També es poden demanar visites concertades mitjançant el correu electrònic: sfb.museu@santfruitos.cat o al telèfon de l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages 93 878 97 00.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Ara que ja s’acaba batxillerat…
56 views
56 views

Ara que ja s’acaba batxillerat…

Institut Gerbert d’Aurillac - 22 de maig de 2024
L’atenció personal, una espècie en vies d’extinció?
45 views
45 views
DAKAR 2025 Direcció a SHUBAYTAH
96 views
96 views

DAKAR 2025 Direcció a SHUBAYTAH

Redacció - 20 de maig de 2024
“Albiol encerta”
72 views
72 views

“Albiol encerta”

Narcís Lupón - 20 de maig de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com