0 Shares 1886 Views

Bufa ben fort, Nap Buf!

6 de juny de 2018
1886 Views

Els infants de 2 a 3 anys de la Llar d’Infants Municipal “Les Oliveres” han participat un any més en el Projecte Musical REXICS, produït des del Servei Educatiu del teatre Kursaal de Manresa.

Es tracta d’un Projecte Educatiu creat expressament per músics i pedagogs musicals, l’objectiu principal del qual és el d’apropar la música als més petits, que puguin gaudir amb les danses i cançons i, sobretot, viure un espectacle de ben a prop.
Així doncs, després d’haver treballat a la Llar d’Infants els continguts del projecte, a través de les peces musicals de l’espectacle i de tot el material didàctic elaborat per les mestres per tal que els infants ho vivenciïn al màxim, el passat diumenge 20 de maig vam asistir, alumnes, famílies i mestres a l’estrena de l’espectacle BUFFA!, al teatre Kursaal de Manresa. Un espectacle que va permetre als infants conèixer diferents estils de música i poder participar de manera activa en cada peça musical.

Els nens i nenes estaven asseguts a dalt de l’escenari amb les seves mestres, seguint el concert, veient com els músics tocaven els seus instruments i cantaven allà mateix, per ells, les cançons que havien anat treballant a classe.

Les famílies dels alumnes de “Les Oliveres” podien seguir, des de l’amfiteatre, els moviments dels seus fills/es, les seves petites intervencions i comprovar com els més petits són capaços d’escoltar amb atenció les peces musicals que es proposen.

El protagonista de Buffa! és el Nap Buf, un follet del bosc entremeliat, belluguet, despistat i juganer que escampa la seva màgia bufant pels racons. I durant l’espectacle va convidant als infants a jugar amb diferents elements del bosc.
Una bonica vivència que volem que continuin gaudint els nostres alumnes, any rere any.

L’equip de Mestres Llar d’infants municipal Les Oliveres

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Tornen les Enramades del Carrer Nou
27 views
27 views

Tornen les Enramades del Carrer Nou

Redacció - 14 de juliol de 2024
Editorial 1967
24 views
24 views

Editorial 1967

Brogit Difonem Cultura - 14 de juliol de 2024
El futbol femení
37 views
37 views

El futbol femení

Miquel Puig Soler - 13 de juliol de 2024
Les cròniques d’en Gregori Partagàs: Festa major
38 views
38 views

Les cròniques d’en Gregori Partagàs: Festa major

Galdric Sala - 13 de juliol de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com