0 Shares 1783 Views

Bufa ben fort, Nap Buf!

6 de juny de 2018
1783 Views

Els infants de 2 a 3 anys de la Llar d’Infants Municipal “Les Oliveres” han participat un any més en el Projecte Musical REXICS, produït des del Servei Educatiu del teatre Kursaal de Manresa.

Es tracta d’un Projecte Educatiu creat expressament per músics i pedagogs musicals, l’objectiu principal del qual és el d’apropar la música als més petits, que puguin gaudir amb les danses i cançons i, sobretot, viure un espectacle de ben a prop.
Així doncs, després d’haver treballat a la Llar d’Infants els continguts del projecte, a través de les peces musicals de l’espectacle i de tot el material didàctic elaborat per les mestres per tal que els infants ho vivenciïn al màxim, el passat diumenge 20 de maig vam asistir, alumnes, famílies i mestres a l’estrena de l’espectacle BUFFA!, al teatre Kursaal de Manresa. Un espectacle que va permetre als infants conèixer diferents estils de música i poder participar de manera activa en cada peça musical.

Els nens i nenes estaven asseguts a dalt de l’escenari amb les seves mestres, seguint el concert, veient com els músics tocaven els seus instruments i cantaven allà mateix, per ells, les cançons que havien anat treballant a classe.

Les famílies dels alumnes de “Les Oliveres” podien seguir, des de l’amfiteatre, els moviments dels seus fills/es, les seves petites intervencions i comprovar com els més petits són capaços d’escoltar amb atenció les peces musicals que es proposen.

El protagonista de Buffa! és el Nap Buf, un follet del bosc entremeliat, belluguet, despistat i juganer que escampa la seva màgia bufant pels racons. I durant l’espectacle va convidant als infants a jugar amb diferents elements del bosc.
Una bonica vivència que volem que continuin gaudint els nostres alumnes, any rere any.

L’equip de Mestres Llar d’infants municipal Les Oliveres

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Resultat enquesta “Comerç al carrer, edició de tardor”
128 views
128 views

Resultat enquesta “Comerç al carrer, edició de tardor”

Comunicació Associació de Comerciants de Sant Fruitós de Bages - 29 de novembre de 2023
Reunió del Consell Municipal de Cultura
49 views
49 views

Reunió del Consell Municipal de Cultura

Redacció - 29 de novembre de 2023
Més d’un miler de jocs i joguines per triar i remenar
53 views
53 views

Més d’un miler de jocs i joguines per triar i remenar

CNL Montserrat - 29 de novembre de 2023
Cros escolar Sant Fruitós de Bages
46 views
46 views

Cros escolar Sant Fruitós de Bages

Redacció - 28 de novembre de 2023
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com