0 Shares 365 Views

BTT – Guillem Muñoz segon Èlit i Melcior Faja Primer M-40 a la Cursa dels Herois

20 de setembre de 2023
365 Views

Aquest passat diumenge 10 de setembre, es va disputar finalment l’esperada primera edició de la Cursa dels Herois, a la localitat anoienca d’El Bruc,  una prova organitzada pel club Bruckers BTT que s’havia de celebrar el passat 14 de maig i es va haver d’ajornar fins aquesta nova data. Sobre un recorregut de 60 Kms. amb 1.900 mts. de desnivell, era la darrera prova puntuable per a la Copa Catalana de Marató.

Es va imposar el corredor del Biking Point, Sergio Gutierrez, amb un temps de 3:02:54, seguit del santfruitosenc Guillem Muñoz a 1m.25s. i tercer entreve Dani Gelabert a 4m.38s. El manresà Roger Argelaguer (Cronotime) era cinquè i el ciclista de la P.C.Navarcles, Melcior Faja, era sisè i primer de la categoria M-40.

La Copa Catalana de Marató en categoria masculina la guanyada Sergio Gutierrez, mentre que Guillem Muñoz era tercer, Roger Argelaguer cinquè i Melcior Faja desè. En categoria femenina el títol ha estat per Jordina Muntadas (Edibikes Club Ciclista).